Партнер рубрики Події

Через заблокований "євробляхерами" кордон може зупинитись тернопільське підприємство

Через заблокований  "євробляхерами" кордон може зупинитись тернопільське підприємство

Вже кілька днів триває страйк українських водіїв, що вимагають доступного розмитнення автівок на іноземних номерах. Водії перекрили кордон України з Польщею.

 

- Через те, що певна категорія водіїв, так званих "євробляхерів" заблокували Західний кордон, підприємство "СЕ-Борднетце" стоїть на межі зупинки, - повідомив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна на прес-брифінгу щодо введення в деяких областях України воєнного стану.

За словами очільника області, підприємство має забезпечити комплектуючі для автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche протягом доби. Якщо ці фури зупиняються - зривається контракт, що понесе багато витрат для фірми.

Товариство з обмеженою відповідальністю «СЕ Борднетце-Україна» спеціалізується на виробництві електричного та електронного устаткування для автотранспортних засобів.

Відео дня

Нагадаємо, у зв'язку із протестами на державному кордоні залишається ускладненим рух на пунктах пропуску українсько-польського кордону. Це пов’язано з діями власників автомобілів з іноземною реєстрацією, які частково або повністю блокують рух дорогами, що ведуть до пунктів пропуску. Водії протестуюють проти законів №8487 та №8488 про розмитнення, які набрали чинності 26 листопада.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Vaxa Vaxa

    Визвати роту солдат і погрузити тих бляхарів в вагони і на зону а їхні бляхи на металалом
  • ібупрофен

    Gar keine Strafe, da SEBN dem VW gehört. Ubrigens, das nennt man "höhere Gewalt". Also, Juristen anschalten.
  • ібупрофен

    Gar keine Strafe, da SEBN dem VW gehört. Ubrigens, das nennt man "höhere Gewalt". Also, Juristen anschalten.
  • Кобра

    Нехай ще на Бортнетце скажуть як люди без вихідних працюють, в суботу у ранкову потім в неділю в ніч, так само з обідньою зміною, нехай менше людьми гонять то всього хвататимн

    Андрій Хвіст Рассказов reply Кобра

    А їх там,що силою тримають?

    Бульба reply Кобра

    Можливо Ви в чомусь і праві. Але не забралиш в працівників паспорта чи взяли в заручники. Не підходить робота завжди можна знайти іншу.
    І тут ідеться про не законне блокування пунктів перетину кордону, через яке доречі страждають прості , пересічні громадяни!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up