Партнер рубрики Події

Чи буде в "Подолянах" кінотеатр Cinema Сiti? Справа дійшла до суду: подробиці

Чи буде в "Подолянах" кінотеатр Cinema Сiti? Справа дійшла до суду: подробиці
  • Раніше адміністрація ТРЦ "Подоляни" повідомляла, що заклад "Cinema citi" від 6 лютого закривають, невідомо.
  • У прес-службі кінотеатру кажуть, що це вирішуватиме суд. Адже наразі є проблеми із продовженням договору оренди. 

Про те, що відомий кінотеатр у Тернополі, ймовірно, закриють, тернополяни повідомляли у соцмережах. Квитки на сеанси, згідно з розкладом на сайті, можна було придбати лише до 6 лютого. Наразі є можливість піти на фільм і 7 лютого. До того ж, є афіші на фільми після 12-13 лютого. 

Покази продовжують, поки суд не прийме рішення

У адміністрації ТРЦ "Подоляни" журналістам коментували, що заклад закривають на ремонт. 

Натомість представники кінотеатру «Сінема Сіті»  розповіли журналістам "20 хвилин", що йдеться про те, що незабором у них закінчується термін оренди.

Відео дня

- Ми маємо договірне та законне переважне право на подальшу оренду приміщення в ТРЦ «ПОДОЛЯНИ» для роботи нашого багатозального кінотеатру, - повідомляють у прес-службі кінотеатру. - Належно та з усією повагою повідомили власника ТРЦ "Подоляни" про наше бажання скористатися своїм переважним правом та продовжити роботу кінотеатру «Сінема Сіті Тернопіль» для глядачів, а також про нашу готовність до узгодження з ТРЦ нових умов подальшої оренди.

Далі між торговим центром та кінотеатром виник спір з приводу реалізації права на продовження діяльності «Сінема Сіті Тернопіль». Цю суперечку вимушено розглядає Господарський суд Тернопільської області.

- До вирішення судом цього питання кінотеатр «Сінема Сіті Тернопіль» продовжить надавати поціновувачам кінематографу послуги з демонстрування кінофільмів, організації цікавого дозвілля, проведення соціальних заходів, благодійних показів тощо - у все як зазвичай, - говорять у прес-службі кінотеатру.

Наразі ми очікуємо на офіційний коментар від директора ТРЦ "Подоляни" Михайла Ібрагімова. 

Важливе питання для розвитку кінокультури

Як розповідає заступник Тернопільського міського голови, голова Тернопільської кінокомісії Леонід Бицюра, зараз Тернопіль займає третє в Україні місце за кількістю відвідувачів кінотеатру на українські фільми, і це незважаючи на те, що це невелике за кількістю населення місто.

- Безумовно у кінотеатрі "Сінема Сіті" було проведено безліч важливих подій і нам важливо, щоб у Тернополі був такий кінотеатр, - каже пан Бицюра". - Цей кінотеатр має технології "першого екрана", відповідно вся перша хвиля розповсюдження фільмів відбувається у такому форматі. Навіть на лютий у нас було заплановано дві важливі прем'єри. На цей час ми шукаємо альтернативи для показів і будемо виходити з того, що є. А зараз сподіваємось, що сторони зуміють дійти згоди у суперечці, і тернополяни й далі матимуть змогу дивитись хороше, якісне кіно, 

Нагадаємо, у Тернополі також діє муніципальний "Палац кіно" на вул. Ів. Франка. Проте тут немає можливості демонструвати фільми "першого екрану", оскільки там технічно не підтримується "формат DCP".

Опитування

Чи хочете ви що у "Подолянах" був кінотеатр "Cinema citi"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    тернопіль знову хоче бути першим, бо обсереться на всю країну, цінуйте, то що маєте, всі задоволені кінотеатром, а на вул. Франка то не кінотеатр, то телятник. Нехай пан власник Подолян, свої апетити за аренду трохи зменшить і все буде добре.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up