Партнер рубрики Події

Чи була стрілянина поблизу Тернополя? У поліції прокоментували

Чи була стрілянина поблизу Тернополя? У поліції прокоментували
Скріншот з відео «Файного міста»
  • У соціальних мережах поширюють інформацію про те, що поблизу Тернополя серед білого дня чоловік влаштував стрілянину. Попередньо інцидент стався у селі Гаї-Шевченківські.
  • Що насправді відбулося в селі і чи є поранені – ми дізнавалися.

Інцидент трапився 21 лютого близько 12 години. Аби дізнатися деталі, ми звернулися до Національної поліції Тернопільської області. Зі слів речника Сергія Крети, виклик справді надходив, правоохоронці виїжджали на місце події. Вони затримали чоловіка, який розгулював з пневматичною зброєю.

– Чоловік пересувався вулицями села з пневматичним пістолетом. Він не заборонений, не несе загрозу і продається у будь-якому магазині зброї без дозволів. Зараз чоловіка доставили до відділку поліції і з’ясовують, чому він ходив селом зі зброєю, навіщо він її із собою взяв, – каже Сергій Крета.

Наразі чоловік переконує правоохоронців, що інформація про стрілянину не відповідає дійсності. Для підтвердження чи спростування його слів, зброю відправлять на експертизу.

Відео дня

– Хтось пише і каже, що він стріляв. Але чоловік, якого затримали правоохоронці, це заперечує. Як виявилося, у пістолеті дійсно є щось несправне. Та треба все одно відправляти на експертизу. Навіть якщо він не стріляв, то його все одно притягнуть до адміністративної відповідальності. Бо він не мав права діставати зброю чи ще на когось направляти. Це заборонено законом, –  додає пан Сергій.

У поліції закликали тернополян не панікувати і завжди перевіряти інформацію. Якщо ж ви бачите, що вашому життю чи життю іншої людини загрожує небезпека, обов’язково телефонуйте за номером «102».

 

Читайте також:

За розбещення п’ятикласниці суд дав чоловіку 5 років тюрми. А в селі його виправдовують...

Юнака з Тернопільщини затримали на розповсюдженні наркотиків

П’яного юнака за кермом чужого авто зупинили поліцейські

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Іван Усик

    МУСОРА ХУЙНЬОЮ  ЗАЙМАЮТЬСЯ
  • Ігор Пиріг

    Хай їде до нас на схід,тут в нього буде можливість постріляти ще не з такої зброї
  • Papa Rimskiy

    Мусора на передову, не займайтесь хуйнею, катаються і каву пбть цілий день, захищати батьківщину хто буде мусорята?

keyboard_arrow_up