Партнер рубрики Події

Чи досі українці бойкотують відпочинок в окупованому Криму? (опитування)

Чи досі українці бойкотують відпочинок в окупованому Криму? (опитування)

"20 хвилин"  вирішили запитати читачів, чи будуть вони відпочивати з окупованому Росією Криму.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Несвидомый

    Крым был оккупирован до 18 марта 2014 года, а теперь, к счастью, вернулся домой. И нам в России лучше жить. А вы скачите и дальше - проскачете и другие регионы.

    Анонім reply Несвидомый

    Ви ще с....и будете проситися в Україну .Вам там вже п.....ц підкрадається із водою .Скоро будете по талонах получати воду ,а ваш царь буде вам казати ,що треба троха почекати .Ось так і будете чекати все життя . Совка їм захотілося , сталінінки захотілося скуштувати , відчути весь смак НКВД ось і маєте , що москаль вам весь бізнез на пляжах похерив ,а землю забрав під військові бази . Що ж ви так паспорта України демонстраційно палили ,а тепер думаєте як відновлювати ,що вже наїлися совка . Та вам придуркам ще за советів в голову вбили басню про бандерівців із Західної України , що тут у кожного шмайсер під стріхою ,що у кожного в стодолі танк стоїть котрим орять городи ,а ви дурні сприймали за чисту монету  всі ті байки . Ви б приїхали хоч раз до Західної України і подивилися як тут живуть люди ,як зустрічають гостей , а не те, що до вас приїжають люди на курорт ,а ви з українців дерете бабло як хер знати з кого ,а ще як взнають ,що з західної України то взагалі ніби до якогось ворога відносяться . Все люди побачили все ваше гниле нутро ,а тепер обслуговуйте москалів ,котрі не будуть терпіти коли їм будуть пропонувати якусь обшарпану хавіру ,і ще дерти при цьому космічні ціни , та і хер його знає чи вони захочуть взагалі їхати в крим . Вам всім після так званого референдума треба було відключити воду , газ ,світло і зразу визнавати , що ця територія окупована . Нічо ще скоро приймуть закон про колоброціонізм і тоді з усіма розберуться хто блокував військові частини ,хто помагав техніку перевозити ,хто блокував аєродроми ,хто техніку нищив . Путін жити вічно не буде ,і колись коли росія ослабне від санкцій вони самі віддадуть той крим ,а з вами всіма колоборантами Україна бистро розбереться .

    Несвидомый reply Анонім

    Россия порядок наводит после укробардака... Торговлю и надо с пляжей убрать.

    Проситься не будем - это историческое недоразумение нам не нужно, и без него проживем. А обещать прийти смешно, ваша щенездохлая быстрее развалится.

    Анонім reply Несвидомый

    Який порядок вам росія наводить після України у вас там при Україні була повна махновщина , що хто хотів то і робив . Непорозуміння було, коли вам дали автономію ось і з цього все почалося . Ви замість демократії і відпочинку будете тепер портки москальським офіцерам прати ,і парашу після них виносити ,а вечером на кухні з пляшкою шмурдяку буде з сусілом на кухні хаїти вашу ж окупаційну владу ,і казати "як при Україні добре нам жилося. Ще хто його знає ,якщо скажите на пару децибелів голосніше ,що путін поганий то ваш сусід через стіну напише на вас донос ,і під ранок за вами  як то кажуть воронок приїде . Такого ви хотіли  . Та 80 % кримчан сховали українські паспорти і тільки чекають коли Україна повернеться .Навіть ті бабки, котрі з випученими очима ходили на вибори зараз критикують путіна ,і ту гоблінську шоблу . Та ваша росія вже розвалилася. Тої росії то лишилося москва і пітер ,а все решта тихенько вимерло в так званій глубінці -будинки всі розвалються ,дороги саме болото . Вам показують тільки те ,що треба показувати ,а всю правду ви навіть і не знаєте .
  • Анонім

    Як можна туда їхати і фактично спонсорувати окуавнта ,терориста . Забудьте за той крим . Люди хотіли совка тепер мають . Жили при Україні як сир в маслі ,3 місяці дерли бабло з відпочиваючих ,а тепер сосуть лапу . Будували на берегах будинки ,кафе ,робили вхід платним на пляж ,що було заборонено згідно українського законодавства так Україна на то очі закривала ,а прийшли москалі і все то похерили . Бігли з випучиними очима голосувати за приєднання до параші ,палили паспорти ,а зараз думають ,а як би то так відновити український паспорт котрий самі ж спалили . Чесно кажучи я туда взагалі б не їздив з таким й.......м народом .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up