Партнер рубрики Події

Чи потрібен у Тернополі нічний громадський транспорт? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Чи потрібен у Тернополі нічний громадський транспорт? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)
У коментарях до цього тексту ви можете лишати свої відгуки на дану тему. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.
Як думаєте: чи доцільно, аби вночі містом курсували автобуси чи тролейбуси? Які напрямки вважаєте найбільш пріоритетними?

Нічний тролейбус наразі курсує в місті Рівне, цю ідею захоплено підхопили наші сусіди - львів’яни. Таку практику вже пробували втілювати і в столиці. Вона давно існує в багатьох цивілізованих країнах світу.

Насправді досить немало людей повертається вночі із робочої зміни. А добратись додому їм нічим. Адже доїхати в окремі мікрорайони міста після 22.00 можна хіба що пішки чи на таксі. А щодня чи раз у два дні платити хоча б мінімальну суму проїзду в 20 грн.  -це вже серйозний удар по сімейному бюджету. Тож чи потрібен Тернополю нічний громадський транспорт?

У коментарях до цього тексту ви можете лишати свої відгуки на дану тему. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Piter Savka

    Потрібен, бо я не маю з пянки чим до дому вертатись в ночі.
  • Анонім

    Звичайно що потрібні, був у Вінниці, то там вже декілька років є такий сервіс, правда проїзд у 2 рази дорощий.
  • Анонім

    так
  • Анонім

    Залишити маршрут 2 і 11 тролейбусів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:54 На об’їзній біля Мишкович перекинулась фура з 30 тоннами пального 12:01 По всій території України, крім трьох областей, 2 червня діють екстрені відключення світла 11:00 Безробітні можуть отримати 12 тисяч гривень: Кабмін пропонує приєднатись до «Армії відновлення» 10:01 Готуємо шоколадний пиріг із сиром Від читача 16:30 На Тернопільщині шукають роботу більше пів тисячі переселенців 09:01 Графік відключення світла в Тернополі та області на 2 червня. Шукайте свою вулицю 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:00 У Чорткові відкрили соціальний будинок для людей, які втратили домівки через війну photo_camera 19:03 Розгляд справи загибелі в ДТП двох закоханих під Бережанами можуть зупинити 18:00 «На щиті» повертаються троє захисників з Тернопільщини Роман Пейчев, Віталій Сидорук та Олег Алкін 16:54 Медаль одразу спробував на смак: у Тернополі стартували перегони повзунців і малих велогонщиків photo_camera 16:00 Прощання зі школами та садочками: тернополяни в соцмережах діляться фото з випускниками photo_camera 15:04 Учні та вчителі Тернопільської школи №5 передали військовим шість FPV дронів photo_camera 14:01 З 1 червня у громадському транспорті Тернополя не буде кондукторів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up