Партнер рубрики Події

Передумали: опалення планують знову включити, а чи потрібно було відключати? (ОПИТУВАННЯ)

Передумали: опалення планують знову включити, а чи потрібно було відключати? (ОПИТУВАННЯ)

Уже з 13 квітня батареї стали холодні і в домівках місцевих жителів, і в комунальних закладах. Це викликало хвилю невдоволення. Тепер у міськраді надумали включити опалення, як думаєте, чи потрібно було його взагалі відключати, якщо за прогнозом синоптиків, і так зрозуміло - надворі буде холодно?! Діліться думками у коментарях

У вівторок, 13 квітня, на території Тернопільської міської територіальної громади завершився опалювальний період для житлових будинків, лікувальних закладів, загальноосвітніх шкіл, закладів дошкільної освіти та інших споживачів теплової енергії громади.

У повідомленні міської ради йдеться, що при відключенні опалення врахували отриманий прогноз погоди від Українського гідрометцентру, мовляв, показники середньодобової температури повітря на найближчі дні будуть вищі, ніж +8 градусів. Але прогноз змінився.

Читайте також: Батьки обурені: чому діти змушені мерзнути у школах та садках. Чи повернуть тепло в навчальні заклади?
 

Відео дня

З 14 квітня погода різко погіршилась, температура опустилась до рівня +1 +4. За прогнозами синоптиків, тепла на вулиці скоро чекати не слід.

А невже перед тим, як виключати опалення, не можна було звернути увагу на те, що погода погіршиться?!

Як гадаєте, чи було вірне рішення відключати опалення? У вас індивідуальне опалення чи централізоване? Чи холодно у квартирі?

Опитування

Чи холодно у ваших домівках?

Як повідомили у міськраді, у Тернополі відновлюють теплопостачання. Ддо окремих будівель тепло надходитиме уже сьогодні впродовж дня, а повноцінно теплопостачання відновиться 16 квітня (з 00.00 год.).

Варто зазначити, нарахування на спожите 15 квітня теплопостачання не здійснюватиметься.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Larisa Harychyk

    А МІСЬКА РАДА СПОЧАТКУ РОБИТЬ А ПОТОМ ДУМАЄ ТИМ НА ЧОМУ СИДИТЬ
  • СТУГНА П

    Та відключили опаленн спеціально щоб люди голосували за петицію ІО . Надал ,що думає ,що всі люди з старих будинків підключаться ІО до старих мереж і буде їм благо та хер то правда . Спихнуть на людей все і переробку стояків і документацію і ГРП,і вентиляцію і все ,що може бути . Котли призначені для котеджів і приватних будинків ну аж ніяк не для багатоповерхівок . Треба лобіювати індивідуальні теплові пункти ,а не порохові бочки в кожній квартирі .
  • Natalya Bazaliyska

    не пишіть дурниць.платилося завжди за ті дні коли гріли батареі.маєте платіжки і звірте.саме більше потерпає перший поверх.в хаті дубар.але думок багато і побажань.
  • Юра Гевко

    Більше трахайтесь і тоді буде тепліше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up