Чому тернополянин Олександр Алексєєв більше на грає "Короля Данила"

Чому тернополянин Олександр Алексєєв більше на грає "Короля Данила"
  • Головну роль у фільмі Тараса Химича "Король Данило"  виконував тернополянин Олександр Алексєєв, а його дружину - Мирослава Полатайко-Гусак.
  • Проте під час зйомок обох акторів замінили. Мирославі дали іншу роль, а Олександрові, як каже продюсер, не підійшов контракт. 

-    Що я маю на увазі, кажучи, що Олександр Алексєєв не впорався з роллю: він молодий, талановитий хлопець, дуже гарно співає, але роль виявилась на для його типажу, - коментує продюсер фільму Олеся Галканова. – Ми спробували, відзняли з ним багато матеріалу, але він не лягав в потрібний типаж. А це дуже важливий момент у кіно. 

Читайте також: Фільм «Король Данило» зібрав тернопільських акторів, фрі-файтерів та музикантів

Для ролі короля Данила потрібно більше глибини та зрілості, а Олександр Алексєєв, на думку продюсера, замолодий. Проте зазначають, що він старався, проте йому не вистачило досвіду. 

-    Пізніше, років через п’ять він зможе грати такі ролі, адже хлопець він перспективний, - каже пані Олеся. – А для нас було важливим, щоб головний герой міг працювати в два-три плани, а на майданчику і акторам з досвідом інколи складно. Тому така ситуація. Щодо контракту, то він у нас є стандартний, який підписують усі актори. Сашку не підійшли певні умови контракту, а ми не хотіли їх змінювати, адже це було б нечесно по-відношенню до інших акторів. 

Відео дня

Олеся Галканова розповідає, що однією з умов є те, що актори фільму не мають права поширювати будь-яку інформацію про фільм, давати інтерв’ю без дозволу продюсерів. Оскільки це порушує авторське право та порушує «кіношні» правила.

Новий король – це Сергій Ярмошенко із Запоріжжя. Уже 18 років він працює на Хортиці у кінному театрі, серйозно займається козацтвом. Сергій без дублера робитиме всі трюки, бо працював каскадером.

У фільмі замінили не лише актора на головну чоловічу роль. Дружину Данила – Анну спершу грала Мирослава Полатайко-Гусак, тепер цю роль виконує молода актриса з Києва Євгенія Муц, яка була обличчям бренду Garnier. А Мирослава отримала іншу роль у цьому ж фільмі. 

-    Замінили ми актрис з певних причини, які я не можу коментувати, - каже продюсер. – Але Мирослава у проекті залишилась. 

Тепер знімальній команді потрібно ще раз відзняти усі сцени, в яких грали Олександр Алексєєв та Мирослава. Але кліп на один з саундтреків до фільму, який написав Андрій Підлужний, за участі цих двох акторів так і залишився. Як каже пані Олеся, буде ще кілька саундтреків та кілька відео. Щодо того, чи залишиться Андрій Підлужним саундпродюсером фільму, продюсер сказала, що не може поки нічого коментувати.
Проте прем'єру фільму обіцяють, як і планували у травні 2018 року. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up