Партнер рубрики Події

Чортківчанка Зоряна Гоменюк здобула «золото» на Чемпіонаті Світу з танців

Чортківчанка Зоряна Гоменюк здобула «золото» на Чемпіонаті Світу з танців

Попри всі перешкоди, Зоряна таки змогла вкотре довести цілому світу, що українські діти талановиті у всьому. 

Вихованка чортківського танцювального клубу «Real Dance Studio» Зоряна Гоменюк здобула золото на Чемпіонаті Світу з танців, який цими днями проходив в Іспанії.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила тренерка юної танцівниці Світлана Міщенко.

Відео дня

Варто зауважити, що останнім часом тренування доводилося проводити в онлайн форматі, адже тренерка та її учениця були на відстані одна від одної у тисячі кілометрів — Зоряна у Швеції, а тренерка — в Польщі, далі в Україні. Займалися лише онлайн і в квартирі, де простір 3*3 , відпрацьовуючи кожен елемент, а зустрілися вже в Іспанії...

Попри всі перешкоди, Зоряна таки змогла вкотре довести цілому світу, що українські діти талановиті у всьому. 

— І ми змогли ! Змогли вибороти золото для нашої збірної для нашої танцювальної сім’ї Real Dance, для нашої України ! Я вдячна батькам Зоряни за те, що не відступили, що вперто наполягали, твердо вірили в свою дитину і дали можливість показати її талан усьому світу! Близько 60 країн учасників, 40 у категорії уже відібраних діток і наша велика гордість маленька — Гоменюк Зоряна. Це наша спільна перемога! І в ці темні для нас часи ми шукаємо світлих емоцій і хочемо розділити їх з вами ! Ми пишаємось і уся Україна пишається своєю маленькою чемпіонкою світу @danceworldcup. Cup Віримо у нашу головну перемогу, — написала тренерка.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій Мулявка

    Вона не одна призерка з Тернопільщини на цьому Чемпіонаті! Варто згадати і інших талановитих дівчат Тернопільщини!!! Вітання всім дівчатам!
  • Jurij Shugaj

    Талан і талант зовсім різні слова!

keyboard_arrow_up