Партнер рубрики Події

Декілька вулиць Тернополя тимчасово залишились без води

Декілька вулиць Тернополя тимчасово залишились без води

Повідомлення до диспетчерської служби КП "Тернопільводоканал" про витік води в районі Юридичного факультету ТНЕУ, що на вул. Микулинецька, 46 А, надійшло 31 січня о 12.30. Під час обстеження було встановлено витік на каналізаційному колекторі.

 

На даній ділянці розпочались аварійно-відновлювальні роботи. Ускладнювались вони тим, що колектор залягає на глибині до 4 м та пролягає територією, що вже благоустроєна (сходи, берези, підземні комунікації тощо).

Здійснивши розкопку, працівники "Тернопільводоканалу" встановили, що причиною витоку стало руйнування значної частини поверхні залізобетонної труби активними газами каналізаційних стоків. Даний колектор був прокладений ще у 80-х роках, тому доволі зношений.

Відповідно ще 31 січня розпочались роботи зі заміни значної аварійної ділянки колектора. Для їх здійснення необхідно було тимчасово припинити водопостачання вулиць Симоненка, Куліша, Морозенка, Володимира Великого, Курбаса, частково вул Київська (7 д, 9, 11,11а,11 б), 15 Квітня (непарні числа від 15 до 45), промислову зону вул. Текстильна.

Відео дня

1 лютого з 7.00 по 9.30 водопостачання буде відновлено, аби мешканці цих вулиць змогли зробити необіхдний запас води. Відтак від 9.30 водопостачання буде знову тимчасовов припинено, аж до завершення робіт зі заміни аварійної ділянки каналізацінйого колектора.

Адміністрація КП "Тернопільводоканал" просить вибачення за тимчасові незручності.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Taras Gipskyi

    МіськВодоканал взагалі не володіє інформацією! коли відновлять водопостачання на "Алясці" і щось сьогодні зранку 1 лютого з 7.00 по 9.30 води не спостерігалось в кранах!
  • Пазінська-Левицька Зоряна

    скажіть будь ласка чого раніше не попередили людей?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up