Партнер рубрики Події

Депутат-свободівець заперечує свою і батькову причетність до «Техно-Буд-Центр»

Депутат-свободівець заперечує свою і батькову причетність до «Техно-Буд-Центр»
Один зі співвласників ТОВ «Техно-Буд-Центр», яке, за даними журналу Forbes, входить в 12-ку найпопужніших ремонтників доріг в Україні - Любомир Грегоращук

м 

Фірма виграла тендери на ремонти доріг і вулиць також й у Тернополі. Лише цього року більш як на 6,5 млн грн.

Любомир Грегоращук, як встверджує чимало ЗМІ, в т. ч. і всеукраїнських, є батьком тернопільського депутата-свободівця Андрія Грегоращука, який є членом постійної комісії міськради з питань містобудування.  

Відео дня
> Прив’язки до депутата від «Свободи» тут шукати не варто, порадили не на диктофон люди, причетні до ремонту вулиць у Тернополі. Щоправда, наш депутат є зятем Юрія Проника, який ще кілька років тому керував Службою автомобільних доріг в нашій області, а тепер обіймає ту ж посаду в Рівному. Тобто очолювана паном Проником структура найчастіше є замовником та розпорядником бюджетних коштів.

Однак депутат-свободівець категорично заперечив стосунок свого батька-пенсіонера до фірми «Техно-Буд-Центр». Але підтвердив, що Юрій Проник дійсно батько його дружини. Хоча зауважив – тесть вже чотири роки як не працює на Тернопільщині.

  • Ні я, ні мій батько, ні Проник Ю.Д. жодного відношення до згаданої фірми не мають, - заявив депутат міськради Андрій Грегоращук.

ДО РЕЧІ

За даними «Вісника державних закупівель», за останні п’ять років тернопільська фірма «Техно-Буд-Центр» регулярно вигравала тендери на ремонтно-будівельні роботи у Тернопільській, Львівській та Рівненській областях, загалом отримавши підрядів на 384,51 млн грн.

 

Коментар

Андрій ГРЕГОРАЩУК: депутат міськради (ВО «Свобода»):

  • Я дійсно є депутатом Тернопільської міськради від ВО "Свобода". Грегоращук Любомир Зіновійович, мій батько, не є співзасновником ТОВ "Техно-Буд-Центр". Проник Юрій Дмитрович дійсно є батьком моєї дружини, який вже чотири роки як не працює на Тернопільщині. Ні я, ні мій батько, ні Проник Ю.Д. жодного відношення до фірми «Техно-Буд-Центр» не мають, у цьому можна пересвідчитися, звернувшись до відповідних структур. Щодо тендерів і ремонту доріг, звертайтеся безпосередньо до ТОВ "Техно-Буд-Центр". Я до цього стосунку не маю.

Також читайте http://20minut.ua/Novyny-Ternopolya/Podii/gajovu-remontuyut-v-borg-a-groshi-povernut-ne-ranishe-nastupnoyi-vesni-10299214.html

тут Відтепер ремонтом вул. Гайової керує міськрада

і тут Як, хто, коли і за скільки вже ремонтував Гайову

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Що він трусить, там все підстроєно свободою, йдуть відкати, а за то і тендери виграються, взяточники!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up