"Десь бачив того вуйка": чи знають тернополяни, кого обрали у Верховну Раду

"Десь бачив того вуйка": чи знають тернополяни, кого обрали у Верховну Раду
  • 21 липня в Україні відбулись позачергві парламентські вибори. Зараз завершується підрахунок голосів, але вже є попередні результати.
  • Журналісти "20 хвилин" на вулицях міста показали тернополянам фото ймовірного місцевого народного обранця Андрія Богданця та запитали: "Хто це?". 
  • Що відповідали люди - дивіться на відео.

За даними ЦВК, які оприлюднили, у Тернополі визначився основний переможець. Найбільше голосів тернополяни віддали за Андрія Богданця. У трійці лідерів - Максим Черкашин та Степан Барна.

Читайте також: Як голосували тернополяни. 

Загалом на дострокових парламентських виборах у Тернополі працювали 85 дільниць. 

Відео дня

Журналісти "20 хвилин" вирішили перевірити, чи знають тернополяни ймовірного переможця виборчих перегонів - Андрія Богданця.  

Ми опитали 25 людей. З них один чоловік був туристом із-за кордону, тому правильної відповіді дати не міг. П'ятеро людей впізнали кандидата. Проте більшість респондентів і уявлення не мають, що за людина на фотографії. Один із чоловіків старшого віку відповів, що знає із вигляду людину на фото, але ні ім'я, ні прізвища згадати не зміг.

- Десь бачив того вуйка, - сказав він.

Здивувало, що впізнала чоловіка на фото маленька тернополянка, якій з вигляду близько восьми років. Вона розповіла, що ходила на вибори 21 липня, голосувала з батьками. Тому і знає кандидатів. 

Опитування

Чи знаєте ви Андрія Богданця?

Про те, що Андрій Богданець робитиме на посаді нардепа, читайте згодом на сайті "20 хвилин". 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    У мене взагалі таке враження ,що люди просто голосували тупо по принципу " а він від президента значить можна голосувати " .Ось так тупо проголосували ,а тепер ви будете бачити ,що та вся шобла понароблює .Хто ще не в курсах ,але проросійським реваншом просто вже смердить . Тернополяни це просто позор , що ви голосуєте не прораховуючи декілька кроків вперед і обираєте всяких вуйків які від політики взагалі далекі .
  • Марина

    Сором за Тернопіль, просто сором. Стадо і не більше. 20-титисячне стадо.
  • Vitaliy S

    А ті вУЙКИ, що були багато понаробляли я вам скажу...
  • Олена

    Ні, я його не знаю, бо я з Дніпра) В нас своїх невідомих ціла колода))) Дійсно, відбувається якась ганьба..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up