До свята готові? Який букет обрати і де вигідніше купувати квіти на День закоханих

До свята готові? Який букет обрати і де вигідніше купувати квіти на День закоханих

Багато тернополян вибирають подарунки до Дня закоханих. Готуються і продавці квітів у місцевих магазинах. Ми дізналися, скільки коштуватимуть квіти 14 лютого.

За два дні до свята ні на квітковому ринку, ні в різних магазинах людей немає. Ажіотаж почнеться ввечері 13-го лютого та в день свята.

– Найбільше людей буде в день свята, - розповідає продавчиня в одному з кіосків на квітковому ринку пані Валентина. – Ми готові, квітів вистачить, тому можна не боятись, що все розкуплять. Працюватимемо до ночі, поки будуть клієнти.

Скільки коштують квіти зараз

Ми обійшли кілька магазинів квітів. Як запевнили продавці – ціни в день свята піднімати не будуть. Основні квіти, які можна купити поштучно – тюльпани та троянди. Також продаватимуть готові букети та композиції.

Відео дня

У салоні квітів «Флорія» ціни на троянди – від 20 до 50 гривень. Тюльпани – по 19. Можна купити вже готові букети. Ціни стартують від 200 гривень. Усе залежить від квітів, їх кількості пакування. У середньому букет може обійтись в 500-600 гривень. Але верхньої позначки  немає. Букет можна зібрати і на кілька тисяч гривень. Усе залежить від вподобань на гаманця покупця.

Опитування

Чоловіки, скільки ви готові витратити на букет?

У магазині «Фантазія» одна троянда коштує від 30 гривень. Є квіти по 35, 40, 45 та 50 гривень. Букет можна скласти і на 200 гривень, і на кілька тисяч.

На квітковому ринку продавчиня пані Валентина розповідає – ціни на троянди залежать від їх виду та розміру.

– Маленька троянда вартує 20 гривень, а квітка, висотою від 1,2 метри – по 80 гривень, – каже жінка. – Ціни різні. І по 40, і по 50 і по 100 гривень за троянду. Гілочка кущової троянди – 50-60 гривень. Ціни на тюльпани – 20-25 гривень.

Композиції – від 300 гривень і вище. Ціни у всіх продавців схожі.

Букети без квітів

У магазині «Квітоцентр» до Дня святого Валентина ми побачили незвичні букети без квітів – з солодощів та м’яких іграшок. Коштують такі від 470 гривень.

Як розповіла продавчиня, є композиції з солодощів та іграшок, є букети з живих квітів, є квіти в горщиках – що кому більше подобається.

– Маємо композиції з живими квітами та цукерками, – каже продавчиня Надія. – Можна зібрати щось на різний бюджет. Є дешевше, є дорожче. Можна букетик за 150 гривень, а найбільшу ціну сказати важко.

Як каже жінка – до напливу покупців вони готуються і квітів має вистачити всім.

– Сподіваємось на хорошу погоду, бо як буде негода – покупців буде менше, – розповідає Надія. – Багато людей приїжджає не лише з Тернополя, а і з інших міст та сіл. Якщо буде негода – не всі зможуть приїхати. Квіти купує переважно молодь, але є і багато старших людей.

Де можна купити

У місті є чимало магазинів з квітами. Побачити адреси можна на інтерактивній карті.

Йти до магазинів не обов’язково, щоб вибрати букет. Це можна зробити і в інтернет-магазинах з доставкою на дім. Оплатити букет та доставку можна онлайн. Вартість доставки та час варто узгоджувати, оскільки в різних магазинах ця послуга коштує по-різному. У деяких – взагалі безкоштовно.

Однак якщо ви хочете замовити букет на День святого Валентина – краще робити це завчасно, та робити передзамовлення.

А в одному з тернопільських магазинів ми знайшли подарунковий кошик для чоловіка з пивом, сушеною рибою горішками та сухариками.

Доставка букета кур’єром з різних магазинів буде різною. В деяких магазинах доставка безкоштовна, а в деяких – безкоштовна у всі дні, крім святкових. При оформленні замовлення ви можете побачити вартість доставки. Ми порівняли вартість доставки букету з різних магазинів та салонів квітів Тернополя.

Магазин

Вартість доставки 14 лютого

Sunrose

Безкоштовна

Floriya

99 грн

roza.ternopil.ua

100 грн

А ви маєте другу половинку? Скільки готові витратити на букет або який подарунок чекаєте?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up