До тернопільських воїнів на фронт доставили черговий вантаж з центру «Допомога армії від Тернополя»

До тернопільських воїнів на фронт доставили черговий вантаж з центру «Допомога армії від Тернополя»

Цими днями водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» повернулись з кількаденного рейсу у напрямі Донецької та Дніпропетровської областей.

Для наших захисників волонтери доставили з Тернополя понад 40 посилок від рідних, друзів та близьких.

Про це повідомляють в міській раді.

Разом з адресними посилками додатково привезли для воїнів 500 комплектів нової військової форми, теплий одяг, білизну, взуття, продукти харчування тривалого зберігання, сухпайки, буржуйки, турнікети та інші необхідні речі.

Відео дня

«Незважаючи на перешкоди та важку дорогу, «Допомога армії від Тернополя» доставлена нашим захисникам у Дніпропетровську та Донецьку області. Дякую усім, хто підтримує наших військових! Дякую водіям та волонтерам, які ризикуючи життям, довозять передачі на фронт. Про дати наступної поїздки та напрямки повідомимо згодом», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Додамо, що до тернопільських військових уже вдруге поїхала пересувна мобільна стоматологія. За час поїздки лікарі-волонтери з Тернопільської стоматологічної поліклініки надали безкоштовну стоматологічну допомогу 108 військовим на фронті.

Нагадаємо, з червня активно працює центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади. Зокрема, за цей час відправили понад 179 посилок у напрямку Київської, Чернігівської, Сумської, Запорізької, Харківської, Донецької та Дніпропетровської областей.

До слова, стоматкабінет обладнаний стоматологічною установкою, стерилізаційним відділенням, кондиціонером. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний  інструментарій. Додатково було придбано рентген-апарат та іншу техніку, яка допоможе лікарям ефективніше та якісніше проводити лікування в польових умовах.

Зазначимо, що під час першої серпневої поїздки лікарі-волонтери надали безкоштовну стоматологічну допомогу 79-ти тернопільським військовим завдяки мобільній стоматології.

Нагадаємо, що попередня поїздка тернопільських волонтерів до наших захисників відбулась 6 вересня. Тоді вантаж доставляли також у місця дислокації військовослужбовців у Донецькій та Дніпропетровській областях.

 Читайте також:

Малює листівки і допомагає армії: історія тернопільської художниці Наталії Волотовської

Пересувна стоматологія вже вдруге поїхала на фронт лікувати зуби бійцям

У Тернополі відновлює роботу Дім ветерана

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ярік Мазуренок

    Нічого собі це для особиних мої друзі тоже воюють то воду з воронок п’ють і з Тернополя ні чого не прийшло і не передали

keyboard_arrow_up