До «Циганки» помчали на човні рятувальники: що відомо

До «Циганки» помчали на човні рятувальники: що відомо

Про те, що в сторону пляжу «Циганка» попливли рятувальники редакцію «20 хвилин» повідомили читачі. Що відомо – про це у матеріалі.

Як розповів читач Андрій, працівники ДСНС вивели на воду рятувальний човен та одразу помчали в сторону «Циганки». Це було близько 14:00.  

Ми звернулися до Головного управління ДСНС у Тернопільській області за коментарем. Там підтвердили – до рятувальників дійсно надійшов виклик про необхідність допомоги.

Як розповіла речниця управління ДСНС у області Ірина Крупа, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на Тернопільському ставі допомоги потребує неповнолітня, 2007 року народження.

Відео дня

– Двоє дівчат катались на байдарках та одна з них впала у воду, – повідомила Ірина Крупа. – На щастя, вона була у рятувальному жилеті. О 14:11 рятувальники прибули на місце події та за допомогою човна добрались до потерпілої й витягли її з води. Медичної допомоги тернополянка не потребувала.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач70

    Бачив це чудо техніки - "карлсон" з гвинтом за спиною. Швидкість шалену розвинув хвилин 30 назад. народ на сапбордах та байдарках швидше пливе.

keyboard_arrow_up