Партнер рубрики Події

До зимових свят центр Тернополя хочуть прикрасити ілюмінаціями

До зимових свят центр Тернополя хочуть прикрасити ілюмінаціями
Прикрасити дерева, фасади будинків новорічними ілюмінаціями пропонує тернополянин Олександр Біловус. Свою ідею «Святкова ілюмінація» він пропонує втілити у життя міськраді, підприємствам, меценатам, громадським організаціям та енергетикам. Ідею Олександра можна знайти на сайті idea.te.ua.

- Ідея полягає у створенні святкової ілюмінації на Театральному майдані та прилеглих вулицях - Валова, Сагайдачного, а також на набережній Ставу, - каже Олександр Біловус. – Адже на Новорічні на Різдвяні свята всі городяни їдуть в центр міста і було б чудово, якби вони мали можливість помилуватися красивими ілюмінаціями. Це підніме святковий настрій людей.

Олександр пропонує масштабно прикрасити ілюмінаціями дерева та фасади будинків. Так щоб це було справді видовищно. 
- Це не так вже й дорого, лише треба трохи докласти старань і праці, - каже співрозмовник. - Тим більше якщо закуплять гірлянди, то їх можна буде використовувати на роки. 

Деякі тернопільські магазини і підприємства Тернополя вже декілька років поспіль прикрашають свої фасади та дерева, і з цього варто брати приклад іншим, вважає Олександр. 

Також на думку тернополянина, нашому місту варто попрацювати і над дизайном новорічної ялинки. 
- Кожного року її прикрашають якось одноманітно, деякі іграшки ще взагалі з 90-х років, - каже Олександр. - Зараз в Тернополі є багато студії дизайну і серед них можна оголосити конкурс на краще оздоблення ялинки.

Олександр Біловус додає, що любить Тернопіль, тому і пропонує різні ідеї про те, як зробити місто кращим. 

Нагадаємо, Олександр Біловус також є автором ідеї «Вільний парасоль», яка отримала широке обговорення серед читачів 20minut.ua. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up