Партнер рубрики Події

"Допоможіть розшукати батька": тернополянин три тижні тому вийшов з дому і не повернуся

"Допоможіть розшукати батька": тернополянин три тижні тому вийшов з дому і не повернуся
  • Тернополянин Роман Хміль вийшов з дому 16 вересня та не повернувся. Рідні чоловіка не припиняють пошуків. 
  • Ймовірно, чоловік може не пам`ятати свого імені, бо, за словами, доньки, є інвалідом 1 групи та хворіє на епілепсію.
  • Жінка каже, що її батька востаннє бачили на залізничному вокзалі 26 вересня.

 

61-річний Роман Хміль зник 16 вересня. В редакцію "20 хвилин" звернулась донька зниклого Тетяна Тхір.

- Уже не знаємо, що робити. Ми у відчаї, - розповідає пані Тетяна. - Батько вийшов з дому 16 вересня. Він був одягнений у білий светр, темно-зелені спортивні шорти з білими смугами та кросівки синього кольору. 

Рідні одразу ж заявили в поліцію. Проте проводили пошуки і самостійно: вони ходили і розпитували перехожих, чи бачили вони чоловіка.

Відео дня

Жінка каже, що востаннє її батька бачили продавчині, які працюють неподалік залізничного вокзалу 26 вересня. Чоловік казав, що має дім і був одягнений у куртку. 

- На лінію "102" надійшло повідомлення від дружини краянина. Тернополянка зазначила, що чоловік ще 16 вересня пішов з дому й не повернувся. Встановити його місце знаходження не можуть, - повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Пані Надія простить, усіх, хто має якусь інформацію про місце знаходження її батька: телефонувати до неї або в поліцію.

- Батько хворіє. У нього трапляються епілептичні приступи, - каже пані Надія. - Ми вже не знаємо, що думати, але надії не втрачаємо. Люди, якщо ви знаєте, де він - будь ласка, дайте знати, адже ідуть холоди. Усяке може трапитись.

Якщо ви побачили чоловіка, який зображений на фото - телефонуйте на гарячу лінію Поліції "102" або до доньки зниклого ткл. 097-864-93-72 (Надія)

Розшукують півсотні людей

Як повідомляють у прес-службі ГУНП в Тернопільській області, станом на 3 жовтня 2019 року в розшуку знаходиться 51 безвісти зникла людина. 

- Ми розшукуємо 16 людей, віком від 60 років, безвісно зниклих неповнолітніх нема, - йдеться у повідомленні ГУНП. 

Щодо розшуку Романа Хміля, то зараз тривають розшукові дії. Чоловіка оголошено у державний розшук. 

Довідка

Як надати допомогу людині з епілепсією під час нападу

Правильна перша допомога – це дві прості дії: достатньо перевернути людину на бік та покласти щось м'яке під голову, щоб уникнути травми.

При цьому НЕ варто:

1. класти що-небудь у рот: тверді предмети можуть травмувати, пошкодити зуби та ясна, а інколи навіть існує ризик зламати щелепу; під час нападу в людини НЕ може запасти язик;

2. намагатися зупинити напад - напад повинен пройти сам. 

У більшості випадків напади при епілепсії не є невідкладними станами та не завжди потрібно викликати екстрену медичну допомогу. Але обов’язково телефонуйте 103, якщо:напад триває п'ять хвилин або довше;напади повторюється настільки часто, що у проміжках між ними у людини не відновлюється свідомість (на відміну від серії нападів);коли у людини стається перший напад;коли людина отримує травму під час нападу (наприклад, внаслідок падіння);напад стається, коли людина перебуває у воді;людина вагітна або хвора на діабет.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up