Партнер рубрики Події

«Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

«Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ
  • Тернопільські волонтери організували благодійний ярмарок та концерт, аби підтримати українських захисників.
  • Для кого збирали кошти та що продавали – читайте у матеріалі «20 хвилин».

Об 11.00 тернопільські волонтери вже розпочали анонсований ярмарок. Цього разу благодійний захід організували біля пам’ятника Івану Франку.

Відео дня

Мета незмінна – допомогти українським захисникам, які виборюють кожен сантиметр української землі з рук російських окупантів.

— Наш благодійний фонд «Пазл Добра» систематично отримує листи від військових, в яких вони просять передати дрони, амуніцію, колеса на авто. Тобто, все те, що допомагає бути ефективними та дієвими на фронті. Минулого тижня збирали на сім дронів для 21-ї механізованої бригади. А вже зараз – на дрони для 105-ї ТрО. Зібрати 100 000 чи 200 000 гривень зараз дуже важко, адже люди втомилися від війни, від зборів, — каже представниця фонду Ірина Меджидова. — Єдиний варіант пришвидшити збору та виконати прохання військових – організовувати благодійні заходи. Це ще якось мотивує людей.

Волонтерам вдалося зібрати чималий асортимент різних товарів. Переважно – вироби з патріотичною тематикою, іграшки ручної роботи, в’язані речі, ароматизовані свічки.

Також кілька столів виділили для східних солодощів. Пахлава, рахат лукум, халва цукерки – лише частина смаколиків, які можна було придбати.

— Ми вдячні майстрам, господиням за те, що підтримують наші заходи. Вони постійно приносять цікаві речі, солодощі. Це також привертає увагу людей і стимулює донатити. Ми раді, що вдалося об’єднати стільки людей задля доброї мети, — додає пані Ірина.

Нагадаємо, у Тернополі систематично проводять благодійні заходи для переселенців та Збройних Сил України. До них залучають як дорослих, так і дітей. Переважно збирають на дрони, автівки та медикаменти. 

 

 

Читайте також:

Благодійний ярмарок та майстер-класи для дітей: у Тернополі збирали гроші на дрони для захисників

Волонтери Тернополя організували ярмарок, аби придбати авто для військових (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up