Партнер рубрики Події

Волонтери Тернополя організували ярмарок, аби придбати авто для військових (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Волонтери Тернополя організували ярмарок, аби придбати авто для військових (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • У тернопільському торгово-розважальному центрі влаштували благодійний ярмарок. Традиційно кошти збирали на потреби військових.
  • Викупити речі з ярмарку можна навіть онлайн. Як долучитися та скільки коштують – розповідаємо у матеріалі.

Мета благодійного ярмарку – зібрати кошти на автівку для бойових медиків 78 полку спецпризначення десантно-штурмового війська України. Це вже не перший збір саме для цього полку. Раніше волонтери купували для них дрони, спеціальні прилади для зв’язку.

— Автівка допоможе нашим захисникам виконувати на передовій різні завдання, зокрема й оперативно перевозити поранених. Наразі нам треба зібрати не менше 175 000 гривень, бо не знаємо, яке авто знайдемо, в якому технічному стані. Але це точно має бути повнопривідний автомобіль, щоб захисники та медики могли пересуватися у надскладних місцевостях, — каже волонтерка.

Відео дня

По крихті зі всієї України

Вироби, які представили на благодійному ярмарку, до Тернополя надсилали майстри зі всієї України. Волонтерка Ольга Тимошенко каже, безмежно вдячна людям, які долучилися своїми роботами.

— Я писала дописи у соціальних мережах і просила людям надсилати витвори мистецтва, солодощі, прикраси. Мені дуже приємно, що відгукувалися не лише тернопільські, а й з інших міст України. Щобільше, долучалися рідні наших захисників, адже вони, як ніхто інші знають, наскільки важливо оперативно закривати збори, — додає організаторка.

Загалом вдалося зібрати чималий асортимент різних товарів, але переважно – різдвяні та новорічні. Продавали новорічні іграшки ручної роботи, вишиті рушники, ароматизовані свічки.

Придбати тернополяни могли і прикраси, намисто, обручки. Ціни стартували від 50 гривень за один виріб.

— Надали нам і гарні картини, в’язані речі, солодощі. Також є у продажі тризуб з відстріляних гільз та розмальований тубус від снарядів. Ми не ставили завеликих цін. Картини можна придбати від 1000 гривень, новорічні іграшки – 300-1000 гривень. Східні солодощі коштують від 20 гривень, а цілий набір розмальованих пряників – 600 гривень, — ознайомлює пані Ольга.

Придбати треба терміново

Скільки саме вдалося назбирати коштів під час ярмарку — говорити зарано. Адже вироби продаватимуть не лише в торгово-розважальному центрі, а й онлайн.

— Все, що не вдасться продати на благодійному ярмарку, я сфотографую і опублікую на власній сторінці у Фейсбук. Вірю в силу соціальних мереж. Сподіваюсь, там також люди відгукнуться і допоможуть наблизитися до необхідної суми. Я готова відправляти вироби поштою або віддавати особисто у Тернополі, — наголошує волонтерка.

Якщо ви також хочете долучитися до доброї справи, то переходьте на сторінку Ольги Тимошенко у Фейсбук, обирайте вироби, надсилайте кошти і отримуйте свій товар.

Окрім того, можна задонатити будь-яку суму на благодійну банку за посиланням.

Читайте також:

Наша мета – 80 тисяч гривень: молодь організувала ярмарок, аби зібрати на дрон

Звільніть вже бранців: родини військовополонених вийшли на акцію

Давайте 500 мільйонів, а не 190: волонтери закликають владу збільшити фінансування на ЗСУ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Andrew

    Надіюсь це авто не для тцк!

    Поліна reply Andrew

    Дуже смішно….почитайте текст

    PM reply Andrew

    А для кого ж ще? Звичайно, що для незаконної шарашки тцк.

    Вже банда більше 20 бусів має, буде мати ще одного.
  • Поліна Дайнега

    Оля Тимошенко, молодці 🫶🏻❤️

keyboard_arrow_up