Дружина, дочка і син зустріли свого Героя Валерія Штика у Теребовлі

Дружина, дочка і син зустріли свого Героя Валерія Штика у Теребовлі

21 травня мешканці Теребовлянської громади навколішки зустрічали домовину з тілом загиблого Захисника України з с.Плебанівка, Валерія Штика.

На перехресті біля греко-католицької церкви в місті Теребовля за участю собору священнослужителів відбулася панахида за упокій душі загиблого захисника, повідомили у Теребовлянській міській раді.

Відео дня

Далі жалобний кортеж вирушив до домівки полеглого бійця – у с.Плебанівка.

Проведуть Валерія Штика до місця його останнього спочинку 22 травня, о 12.00.

Раніше «20 хвилин» розповідали, що мобілізували 45-річного Героя Валерія Штика 20 січня 2023 року, на фронті він служив гранатометником.

Свій останній бій Захисник України прийняв 15-го травня 2023 року на Донеччині.

Зі сторінки Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв у Фейсбук  ми дізнались, що у цьому закладі працює дружина Захисника Оксана, навчається дочка Діана.  

– Сумуємо разом із ними в таку важку для усіх нас годину. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої їх людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе. Вічна пам’ять та Царство Небесне воїну, чиє ім’я назавжди закарбоване в історії нашої держави, – зазначили у коледжі.

До слова, «20 хвилин» повідомляли, що на сайті Президента зареєстрували петицію про присвоєння звання «Герой України» (посмертно) Захиснику Віктору Чорноокому з Шумщини. Також розповідали, що у Підгайцях 21 травня попрощались з 28-річним розвідником-кулеметником Андрієм Хмуричем.

 

Читайте також:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up