Два роки на посту президента. Що тернополяни бажають Зеленському (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Два роки на посту президента. Що тернополяни бажають Зеленському (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Два роки тому, 21 квітня 2019 року, відбувся другий тур президентських виборів, де Володимир Зеленський здобув перемогу, набравши підтримку 73%. Він має чимало прихильників та критиків.
  • Журналісти «20 хвилин» запитали думки у перехожих, чи задоволені вони роботою президента та що бажають йому в подальшому.

Думки тернополян щодо президента відрізняються. Під час другого туру виборів у 2019 році Володимир Зеленський набрав 50,43% голосів, тоді як його опонент Петро Порошенко – 46,64%.

Багато тернополян кажуть, очікували від молодого президента багато і чимало очікувань він не виправдав. Дехто вважає, що проблема в його оточенні і якби навколо президента було більше порядних та чесних людей, які були б справжніми професіоналами, все могло б бути інакше. Хтось підтримує президента за зростання зарплат та проукраїнську позицію, а хтось вважає, що він розчарував виборців. Що думають люди – дивіться на відео:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Опитування

Чи задоволені ви роботою президента Зеленського?

Оксана (40 років), займається творчістю:

Ми голосували за нього всією сім’єю, але результатами його роботи ми не задоволені. Ніяких змін не відбулось. З позитивного – трошки зарплату підняли. В інших сферах все лишилось без змін, яких ми чекали. Я б побажала президенту, щоб він не розчарував людей. Адже якщо люди розчаруються, буде дуже важко. Щоб він виконував те, що обіцяв і успіхів йому.

 

Микола (68 років), пенсіонер:

– Я за нього не голосував. Приємно дивує те, що він  має проукраїнську позицію. Вивчив мову, має чітку позицію щодо Путіна. Я бажаю йому не здавати наших позицій і рухатись вперед. А головне – оточувати себе професіоналами і мати сильну команду.  Бо дехто з його оточення поводить себе не так, як це потрібно.

 

 

Оксана (21 рік), виховує дітей:

– Люди обрали його президентом, але він не виконав того, що обіцяв, а обіцянок було багато. Я хотіла б побажати йому, щоб в нього змінився характер, і він став добрішим. Щоб він тримав свої емоції під контролем. А ще бажаю, щоб він був здоровий та щасливий.

 

 

Володимир (68 років), працівник драмтеатру:

– У команді президента повинні бути професіонали, ким би він не був, чи політиком, чи шоуменом. Він повинен опиратися саме на таких людей. За цих два роки було багато подій і труднощів, це і пандемія, і війна, тому це все не так просто. Якби була сильна команда, було б краще. Президента потрібно поважати, бо це вибір людей. Хочеться, щоб Україна жила краще. А бажаю я йому терпіння та порядних людей в оточенні, які будуть професіоналами.

 

Романна (60 років), пенсіонерка:

– Я не політик і не можу об’єктивно його оцінювати, але я не бачу тих змін, які б хотілось. Я б побажала йому, як молодому політику, вміти аналізувати свої дії, вміти робити правильні висновки. Ще – щоб він думав, що обіцяє і не давав марні надії. Адже наобіцяти можна багато всього, а от потім треба ж це виконати.

 

А що ви побажаєте гаранту? Пишіть у коментарях!     

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лариса Ухвала

    Які дураки ,ще голосують за пороха
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up