"Дякую медикам за життя": знані тернополяни привітали лікарів оплесками (ВІДЕО). Приєднуйтесь

"Дякую медикам за життя": знані тернополяни привітали лікарів оплесками (ВІДЕО). Приєднуйтесь
  • 21 червня в Україні відзначають День медичних працівників. 
  • За нелегку щоденну працю, яка рятує життя, ми дякуємо лікарям та всьому персоналу закладів охорони здоров'я. На підтримку медиків у соцмережах запустили флешмоб. До привітань долучились і тернополяни. 

Флешмоб вдячності українським медикам за життя запустили у соцмережах у квітні цього року, щоб вшанувати роботу лікарів, які борються з пандемією коронавірусу.

Читайте також: В Україні виявили 841 хворого на Covid-19 за добу, зафіксовано 9 летальних випадків. Дані по областях

- Цей проєкт - відображення ставлення та бачення того неоціненного, що кожного дня роблять лікарі, щоб захистити нас. За те добро, що вони продукують у світі, щоб простягнути всім нам руку допомоги. Це моя позиція в той час, коли багато хто їх недооцінює та критикує, а вони все одно готові стояти на стражі нашого життя. Заради нас самих. Навіть тоді, коли ми самі зраджуємо собі та своєму здоров’ю, - зазначають засновники акції, як передає видання "ШоТам".

Відео дня

Читайте також: "Ти один в цій боротьбі - не воїн": тернопільські хірурги вперше провели специфічну операцію"

Для того, щоб подякувати лікарям, вам треба просто аплодувати. Можна зовсім без слів. 

Приєднуйтесь до флешмобу і ви. Публікуйте у соцмережах відео із оплесками та залишайте хештег #дякую_лікарям.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег Лучків

    Хабарники задроти
  • Дончак Ксенія

    А де реальні зірки Тернополя?
    Лідер гурту СКАЙ?
    Притула? Зозуля?
  • Sergei Slavik Senyk

    Ще по хлопати яку суму хабару беруть на лапу за дітей......Молодци Тернопіль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up