"Файне місто" таки проведуть неподалік Тернополя, а не на Хмельниччині

"Файне місто" таки проведуть неподалік Тернополя, а не на Хмельниччині
  • Наразі відомо, що фестиваль проведуть 20-22 липня 2018 року неподалік Тернополя, але де саме - поки невідомо. 
  • Можливість перенести фестиваль в іншу область організатори розглядали, оскільки не бачили сприяння з боку влади.

Нагадаємо, те, що «Файне місто» може переїхати до Шепетівки Хмельницької області в жовтні повідомили організатори. 

- До цього ми просто не бачили дій зі сторони влади, що фестиваль тут дійсно потрібен, - розповідає один з оганізаторів "Файного міста" Максим Черкашин. - Ми розширюємось, нам потрібна велика якісна територія.  А наразі не до кінця відомо, де ми можемо його проводити. Нам цікавий і аеропорт, і іподром, але там є свої нюанси. Паралельно до нас звертались з різних областей, що вони можуть запропонувати нам навіть кращу територію з доступом до води, електроенергії та готові допомогти з організацією, оскільки розуміють, що фестиваль є досить вигідним завдяки великій кількості туристів. Наразі влада нашої області запевнила, що вони вивчать питання де неподалік Тернополя можна провести фестиваль. Пообіцяли допомогти. 

 

Відео дня

На запитання чи змінювали б назву фестивалю, якби "Файне місто" таки переїхав, організатори відповіли, що оригінальна назва залишилася б такою ж самою. 

- Звісно, Файне місто в усіх асоціюється з Тернополем, але ж самої назви міста музичний фестиваль не містить, - продовжує Максим Черкашин. - Є також чимало фестивалів, чиї назви не відповідають місцю локації. Взяти до прикладу фестиваль «Джаз Коктебель». Але чисто з патріотичних точки зору ми все ж хотіли провести його неподалік міста, де зародився фестиваль. 

Наразі організатори домовляються з виконавцями, зокрема планують запросити чимало закордонних гуртів. Цього коку очікують понад близько 16 тисяч відвідувачів. 

 Наразі триденні квитки на фестиваль Тернополя коштують 750 грн.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • бурундук

    і фестивалі переносились у інші міста, бо там була окупована територія. а в нас це перетворили на торги на базарі, хто більше дасть
  • Василина Хрущ

    Як це фестиваль "Файне місто",без міста,якому присвоєний звання Файне місто Тернопіль.То було б вже не той фестиваль.І організатори б собі спокійно рили яму,тому що цей фестиваль і приносить прибиль для міста.
  • лис

    ті, хто проти фестивалю або пенсіонери, або зануди
  • бурундук

    та ті організатори просто торгуються, їх би з г"""ом змішали, якби Файне в якомусь іншому місті проводили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up