Партнер рубрики Події

Гороскоп для усіх знаків Зодіаку на тиждень

Гороскоп для усіх знаків Зодіаку на тиждень

Хто цього тижня отримає несподівану звістку, хто почує багато хороших слiв у свою адресу, а у кого в кiнцi тижня можливi тривоги i хвилювання, читайте у прогнозах. 
 

ОВЕН Тиждень спокою i заспокоєння. Багатьом Овнам вдасться використати тенденцiї цього тижня i створити комфортну атмосферу.

ТЕЛЕЦЬ У вас можуть з`явитися прекраснi можливостi для плiдного спiлкування. Можливо, знайдете нових друзів чи партнерів. 

БЛИЗНЮКИ Близнюкiв чекають дiловi та особистi побачення, а також оформлення важливих паперiв.

Відео дня

РАК Суперечливi тенденцiї зберiгаються. Ракiв може оточувати загальний спокiй. Але потiм радощi i невдачi стануть чергуватися.

ЛЕВ Не виключено, що ви зможете проявити свої таланти i здiбностi, блиснути знаннями чи привернути увагу осiб протилежної статi.

ДІВА Захопленість справою і приголомшива працездатність позитивно позначаться на результатах вашої роботи.

ТЕРЕЗИ Цей тиждень буде дуже напруженим, готуйтеся до перевiрки життєвих принципiв i свiтогляду.

СКОРПІОН Бiльшiсть Скорпiонiв насторожить благополуччя. Вони можуть раптом чим-небудь обуритися, занепокоїтися а потім заспокояться.

СТРІЛЕЦЬ Зiрки налаштовані до Стрiльцiв прихильно. Не виключено, що вам вдасться створити стартовий майданчик для майбутнiх успiхiв.  

КОЗЕРІГ Хороший тиждень для укладення шлюбу, подорожей i прогулянок. У другiй половинi тижня вас чекають радiсні подiї.  

ВОДОЛІЙ У першiй половинi тижня вiрогiднi сутички Водолiїв з людьми з їхнього оточення. Можлива критика на вашу адресу. 

РИБИ Вiрогiднi втрати документiв, пограбування, пожежi. Зустрiч з давнiм другом або подругою зробить цей тиждень приємнішим.

За матеріалами:

https://bucha.com.ua/index.php?do=static&page=goroskop_ua2016#sel=33:1,37:27;31:12,32:2;44:2,44:1;54:1,57:6

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Рома

    Серйозно? Гороскопи? Може вже пора виходити з печер?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up