Партнер рубрики Події

Готовність до опалювального сезону-2024. Яка ситуація на Тернопільщині

Готовність до опалювального сезону-2024. Яка ситуація на Тернопільщині

Частина котелень працюватиме на газі, частина на деревному паливі, вугіллі, деякі на електриці та інших альтернативних видах палива.

Тернопільщина готова до опалювального сезону на 100% . Про це інформують у пресслужбі обласної військової адміністрації.

— У прийдешньому опалювальному періоді працюватиме понад 1200 котелень, — йдеться у повідомленні. — Частина котелень працюватиме на газі, частина на деревному паливі, вугіллі, деякі на електриці та інших альтернативних видах палива.

В ОВА додають, що генераторами на сьогодні забезпечено десятки котелень та більше 1000 об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, бюджетних установ та організацій, які дозволять працювати в разі відключення електроенергії.

Відео дня

Також органами місцевого самоврядування та районними військовими адміністраціями розроблені та затверджені плани дій при виникненні непередбачуваних ситуацій та можливих атак з боку російської федерації.

Нагадаємо, тарифи на тепло у Тернопільській громаді для населення у найближчий опалювальний сезон не зміняться. А у бюджетних та інших установ тариф зміниться.

 

Читайте також:

Котельням у Тернополі передали сім генераторів і куплять два котли

Для військових з бюджету Тернополя додатково спрямують понад 15,7 млн гривень

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up