Готуємо рибний пиріг за рецептом відомого кухаря

Готуємо рибний пиріг за рецептом відомого кухаря

Смачний пиріг можна приготувати без замішування тіста. Відомий британський кухар Джеймі Олівер розповів свій простий рецепт.

Приготувати смачний рибний пиріг можна всього за 30 хвилин. Рецепт від Джеймі Олівера містить тільки п'ять інгредієнтів, які можна купити в супермаркеті, повідомляє УНІАН.

Незліченна кількість коментаторів в мережі погодилися з тим, що страва виходить неймовірно смачною. «Абсолютно божественно», «Відмінний шеф-кухар... прекрасна їжа на будній вечір», — пишуть користувачі в мережі. 

Щоб приготувати рибний пиріг на сковороді від Джеймі Олівера, вам знадобиться:

Відео дня
  • 400 г копченої пікші;
  • два пучки зеленої цибулі;
  • 250 г листя шпинату;
  • 150 г сиру Чеддер;
  • чотири листи тесту філо.

Метод приготування

Розігрійте духовку до 200 градусів. 

Крупно наріжте зелену цибулю. Помістіть її в жаростійку сковороду з антипригарним покриттям діаметром 30 см, розігріту на сильному вогні, і обсмажте на столовій ложці оливкової олії. 

Перемішайте і смажте цибулю дві хвилини, потім викладіть зверху шпинат, дайте йому трохи пропаритися і вимкніть вогонь.

Додайте до шпинату 100 мл води, потім розкладіть зверху шматочки риби. Натріть на дрібній тертці більшу частину сиру і приправте чорним перцем.

Швидко викладіть зверху листи філо, заправляючи їх навколо риби і з боків форми. Зверху натріть шматочок сиру, що залишився, та збризніть пиріг половиною столової ложки оливкової олії.

Випікайте пиріг у духовці близько 15-17 хвилин, поки він не стане золотистим і хрустким.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати пишні пиріжки без дріжджів.

 

Читайте також:

Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі

У чому найкраще замочити оселедець для ніжного смаку

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up