Готують солодощі, щоб врятувати життя Юліанці: у Теребовлі відбудеться благодійна ярмарка

Готують солодощі, щоб врятувати життя Юліанці: у Теребовлі відбудеться благодійна ярмарка
  • Тернопільщина продовжує підтримувати маленьку дівчинку, в якої рак крові, Юліанку Данилишин. 
  • 12 гудня в Теребовлі волонтери готують цікаву благодійну ярмарку. У програмі перегляд фільму, солодощі від найкращих кондиторів та розваги для діток. Усі кошти передадуть на лікування крихітки. 

Історію маленької Юліанки ми розповідали в матеріалах Ми боремось за життя донечки: батьки 10-місячної Юліанки з Тернополя просять про допомогу

Час на вагу золота. Дякувати Богу, відгукнулась клініка в Італії: мама 10-місячної Юліанки просить про допомогу

Діагноз «вроджена гостра лімфобластна лейкемія» дівчинці поставили влітку. І життя сім’ї з того часу розділилось на «до» і «після». Понад три місяці Юліанка лікується у клініці Охматдит в Києві.

Відео дня

— Про хворобу донечки ми дізнались в липні. У дитини раптово піднялась температура, ми не могли її збити, нас відправили на обстеження, а вже за кілька днів — цей страшний діагноз, — пригадує мама Юліанки Ірина Данилишин. 

На зображенні може бути: особа та немовля

Допомагають усім світом

Довкола порятунку маленького життя об'єднались небайдужі. Практично за два тижні збору, люди зі всього світу передали для дівчинки понад два мільйони гривень. Але зараз ця сума видається краплею в морі. 

— Не втомлююсь просити усіх небайдужих про допомогу! Ви нам зараз так необхідні, — каже мама дівчинки. — Більше немає часу зволікати! Продовжувати  лікування в Охматдиті не має сенсу, Юліаночку потрібно якнайшвидше перевозити на лікування за кордон. Організм донечки не відповідає на хіміотерапію, в ремісію не входить. Проведених два блоки хіміотерапії не дали результату, та не пройшли без наслідків,з якими зараз боряться три антибіотики.Юліаночка виснажена пункціями, анестезіями, безкінечними трансфузіями. Підтримайте будь ласка нашу донечку в цій боротьбі. Дайте їй шанс на одужання.Прошу Вас як мама, допоможіть врятувати життя дитині, — пише Ірина Павлюк на сторінці допомоги дівчинці. 

 Юліанці допомагають люди з Тернополя, долучається студентство, учні шкіл та представники медичної сфери. Долучаються мешканці Теребовлянщини, звідки родом батьки дівчинки, підтримують представники діаспори і медичні спільноти. Те, як люди гуртуються довкола крихітки, дуже зворушує. 

Як підтримати крихітку 

Цієї неділі, 12 грудня у місті Теребовля в Центрі культури та дозвілля відбудеться благодійна ярмарка для порятунку життя дитини. 

На зображенні може бути: 1 особа, дитина та текст «жити- добро творити охматоит благодйний йний зах.д для юланки #рак_кров данилишин #допомога 13.00 год- солодка ярмарка яскравий аквагрим год. мультфильм "лука" (симейний, 2021 p.) 15. теребовля центр к.д недля (вул.шевченка, Ðг) 12 грудня не забувайте про необхднсть мати сертифкат (довдку) про вакцинацю або результат тестування на COVID го "спльнота активних мешканцив" спльно 3 центром культури дозвлля м.теребовля, теребовлянським фаховим коледжем культури мистецтв та волонтерами»

Організатори запрошують на перегляд сімейного мультфільму "Лука" в місцевому кінотеатрі, Також місцеві кондитори готують солодощі, які можна буде придбати на площі біля кінотеатру. У програмі також яскравий аквагрим та солодка вата. 

Благодійна ярмарка відбудеться завдяки підтримці Теребовлянцької міської ради, ГО "Спільнота активних мешканців", Теребовлянського центру культури і дозвілля, Теребовлянського Медіа Центру, Теребовлянського коледжу культури та мистецтв та волонтерів. 

Просимо усіх прийти та врятувати життя Юліанці!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ

Рахунок для переказу в гривнях: 

PrivatBank 

5457082226676075 Данилишин Ірина (мама Юліанки) 

Рахунок для переказу в доларах (США):

PrivatBank

IBAN: UA093052990000026207907656148 DANYLYSHYN IRYNA

Рахунок для переказу в євро:

PrivatBank

IBAN: UA303052990000026207907656449 DANYLYSHYN IRYNA

Рахунок батька дівчинки для переказу в гривнях:

ПриватБанк 

4149 4393 1656 9916

Отримувач платежу ДАНИЛИШИН ІВАН ІВАНОВИЧ

Карта батька дівчинки для переказу в доларах США

Отримувач платежу ДАНИЛИШИН ІВАН ІВАНОВИЧ

IBAN: UA073052990000026201893978806
телефон тата Юліанки 0671383235 Іван

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Міша Комаринець

    +++++++
  • Оксана Чайка

    +++++++++
  • Ганна Циріль

    +++++++++++++++
  • Наталя Похила

    +++

keyboard_arrow_up