Хочете, щоб почули ваш голос? Не пропустіть відбірковий етап “Караоке без кордонів Live"

Хочете, щоб почули ваш голос? Не пропустіть відбірковий етап “Караоке без кордонів Live"
  • Другий відбірковий етап другого сезону “Караоке без кордонів Live" пройде уже в цю п‘ятницю, 20 квітня, у ресторані Maxim.
  • Хочеш стати учасником? Заповни анкету на сайті або прийди у Мaxim та заспівай.
  • За право пройти у суперфінал пісенного конкурсу боротиметься десять дорослих учасників та десять дітей.

 

Перший відбірковий етап другого сезонну пісенного конкурсу провели 16 лютого. Тоді і діти, і дорослі вражали своїми вокальними та музикальними талантами. Тепер любителів поспівати запрошують на другий відбірковий етап. 

Читайте також: "Караоке без кордонів Live" другий сезон: перші учасники вражали голосом

10 дорослих та 10 дітей 

- У цьому відбірковому етапі будуть і відомі на всю Україну учасники не лише з Тернополя та області, а й з інших міст, - кажуть організатори конкурсу. - Наприклад, переможниця проекту “Україна має талант діти” Вероніка Морська з Білої Церкви та учасниця цього ж проекту Христина Юрчило з міста Надвірна, учасниця проекту “Голос діти” маленька киянка Софія Шкідченко.

У конкурсі є дві вікові категорії: діти віком від 7 до 16 років та дорослі - від 16 років. Стати учасником проекту може кожен охочий. Потрібно просто подати заявку онлайн на сайті karaokelive.com.ua або прийти в караоке-паб Maxim, засівати та отримати свій квиток у відбірковий етап.

- Раді повідомити, що відтепер, заповнити анкету для участі можна й в інших містах, - кажуть організатори. - У Луцьку в караоке-диско-клубі Versailles, в  Івано-Франківську в нічному караоке-клубі Eldorado та у Львові в “Галереї Лицарів”. 

Оцінюватиме журі

Відбірковий етап проходить в два тури. В першому турі конкурсу кожен з 20 учасників співає довільну композицію. Після чого журі обирає трьох фіналістів у кожній категорії. В другому турі фіналісти виконують пісню “наосліп” виключно українською. Методом жеребкування конкурсанти обирають пісню і виконують її після невеликої підготовки. Переможці відбіркових етапів отримують цінні подарунки від спонсорів та проходять у суперфінал “Караоке без кордонів Live”. У другому відбірковому турі зірковою гостею серед журі буде співачка Мар’яна Нестайко.

- Є ще онлайн голосування, яке проходить на сайті конкурсі, - кажуть організатори. - Учасники онлайн голосування записують своє виконання пісень на відео, а люди за них голосують. Переможець потрапляє відразу у суперфінал.

Наступні відбіркові етапи відбудуться 15 червня, 17 серпня та 28 вересня. А суперфінал - 23 листопада. 

Більше сотні учасників

Це вже другий сезон співочого конкурсу. Протягом першого сезону було більше сотні учасників у відбіркових турах та кілька сотень, які приходили на кастинги. 
Ми популяризуємо українську пісню та молодих виконавців в цілому, - кажуть організатори.

Читайте такожВ "Караоке без кордонів Live" перемогли дві красуні: хто вони

- А така велика кількість учасників дозволяє знаходити цікавих, неординарних, харизматичних особистостей. Також, ми робимо усе для того, щоб була співпраця між талановитими молодими виконавцями та медійними каналами.

Ідея створення пісенного конкурсу для непрофесійних виконавців, як кажуть організатори, виникла, спираючись на багаторічний досвід роботи над різноманітними музичними  заходами, караоке батлами та іншими подіями. Вони розробили унікальний формат, в якому звичайні люди можуть без залучення додаткових фінансових або інших ресурсів продемонструвати свій природній талант.

Довідка

Детальна інформація за тел: 098-461-66-62. Замовлення столиків за тел:067-351-41-01. Офіційна група у Facebook “Караоке без кордонів Live"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up