Партнер рубрики Події

Ігор Мединський програв суд проти Олега Синовця

Ігор Мединський програв суд проти Олега Синовця
  • Начальник управління транспорту Ігор Мединський до суду на активіста Олега Синовця за "образу честі і гідності" подав у листопаді 2018-ого.
  • На засіданні 29 березня суд не задовольнив позов пана Мединського. Олег Синовець каже, що на інше рішення суду і не очікував.

Нагадаємо, позов до суду на активіста Олега Синовця начальник управління транспорту міськради Ігор Мединський подав 19 листопада. Посадовець вимагає захисту честі, гідності, ділової репутації, спростування недостовірної інформації. Перше судове засідання відбулося у п'ятницю, 1 лютого. Судові засідання відбувалися у Чорткові, оскільки там зареєстрований відповідач - Олег Синовець. На засідання приїжджав і сам пан Мединський. А з ним головний юрисконсульт відділу претензійно позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях ТМР Оксана Михальчук.

- На своїй сторінці у соцмережі facebook я опублікував відео на якому говорю про пасажиропотік, називав цифри,- розповідає про суть позову пана Мединського. - І я сказав, що Мединський обманював, бо знав ці цифри, але мовчав. Я справді допустив був помилку в пасажиропотоці і визнаю це. Того ж самого дня, години через дві, написав пост, що справді допустив помилку і вибачаюся. А відео приховав, щоб люди не дивилися вже відео, на якому я помилився. А пан Мединський, чи хтось інший, поки відео було в мережі, його завантажили і тепер на основі цього відео він хоче довести, що принижено його честь та гідність, ділова репутація. 

В позовній заяві, як каже Олег Синовець, начальник управління ще вказав, що активіст організував транспортне віче у Тернополі і переконував на ньому тернополян в злочинних діях Мединського та міської ради.  Ігор Мединський хотів, щоб Олег Синовець публічно у соцмережі facebook вибачився перед ним.

Відео дня

Близько 17.30 в п'ятницю 29 березня суд прийняв рішення відмовити у задоволені позову начальника управління транспорту Ігоря Мединського проти Олега Синовця.

- Для мене це рішення цілком очікуване, я і не думав, що буде інше рішення, тому що все надто очевидно, - каже Олег Синовець. - Зрозуміло, що справа надумана. Мединський не був готовий до справи, він губився в показах. Він розраховував, що йому допомагатиме юрисконсультант міськради Оксана Михальчук. Але вона офіційно його інтересів не представляла, тому ми попросили, щоб вона зайняла місце слухачів. Тому вона не змогла йому підказувати, як в попередніх судових засіданнях. Про "мирову" більше не йшлося. Він говорив, що його образили як фізичну особу, хоча моє повідомлення стосувалося його як начальника управління транспорту. 

Олег Синовець хоче подякувати за допомогу адвокату та всім юристам за допомогу та професійні поради. 

Додзвонитися до начальника управління транспорту Ігоря Мединського не вдалося. Якщо посадовець захоче висловити свою позицію щодо цієї ситуації, редакція її опублікує.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • serg

    Честь гідність совість і мединьский речі не сумісні! Злодюга ніяк не нажиреться!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up