Із 9 грудня у Тернополі можливе погіршення якості води

Із 9 грудня у Тернополі можливе погіршення якості води

Якість води може бути гіршою до 20 грудня.

Зараз відбуваються підготовчі роботи до реконструкції верхньоівачівських водоводів у рамках проєкту “Оптимізація системи подачі і розподілу води та стоків, які включають заміну та санацію мереж водопостачання та водовідведення”, повідомляє прес-служба КП "Тернопільводоканал". Проєкт кредитований Світовим банком.

Тому у період з 9 по 20 грудня можливе тимчасове погіршення якості води. Йдеться про всі мікрорайони, крім “Центру”, “Нового Світу” й “Старого парку”.

У водоканалі просять вибачити та з розумінням сприймати тимчасові незручності.

Відео дня

Довідка

Куди скаржитись на проблеми з водою

Офіційний сайт КП «Тернопільводоканал» https://vodokanal.te.ua/ (там є й номери телефонів до диспетчера, приймальні, дирекції)

Аварійна служба (диспетчер): 25-26-10, цілодобово.

Довідка міськради: 15-80, 067 351 57 10, цілодобово.  

Читайте також «То жовте море» чи «квас від Кузьми»: соцмережі тролять «чорну воду» та її постачальників
Яку воду п'ють тернополяни: результати дослідження
У новий рік без боргів: коли у грудні краще заплатити за воду
Верхньо-Івачівській водозабір реконструюють за три мільйони євро
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Маша Бурдель

    скільки можна...цілий час проблеми з водою..суцільна іржа...

    до 20 погіршення води, а нічого не помінялося!
  • Наталя Чайка

    Водогамнал Тернопіль
  • Алюсік Алюсік

    То ку&ва тільки в Тернополі  такий дурдом вічно якісь проблеми з тою водою.
  • Алюсік Алюсік

    А платимо))))за нормальну воду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up