"Кава з благодійником": як стати благодійником та допомагати потребуючим

"Кава з благодійником": як стати благодійником та допомагати потребуючим

Двічі на тиждень на сайті 20minut.ua читайте про благодійну діяльність тернопільських меценатів, благодійників, волонтерів, підприємців. Про особливості цієї справи вони розповідають в рамках проекту "Кава з благодійником".

— Це проект ​від благодійного фонду MagneticOne.org, — розповідає керівник проекту "Кава з благодійником" Яна Желябіна. — Кожного разу на розмову за чашечкою кави ми запрошуємо меценатів, благодійників, волонтерів, спортсменів, громадських діячів. Під час зустрічі ми говоримо про їхню діяльність, яка спрямована на допомогу іншим. А також про роль меценатства у їхньому житті. 

Детальніше про проект читайте тут

У попередній публікації про благодійність розповідали Андрій Назаренко, Олександр Барзишен та Сергій Васильків.

Відео дня

У 14-ому випуску відеопроекту "Кава з благодійником"  директор з розвитку західного регіону БФ "Фонд добрих людей" Ігор Костюк розповість про допомогу дітям - сиротам, хворим дітям і всім нужденним.
- Благодійність - віддавати десяту частину грошей і часу, для того, щоб зробити ще когось щасливим, - вважає Ігор Костюк. 

Детальніше на відео. 

А регіональний представник ВБФ “Серце до серця” Арсен Ляхоцький у 15-ому випуску розповість про створення фонду та його діяльність.

-  Ми купували так звану інсулінову бомбу для дітей з цукровим діабетом. Це такий прилад, який чіпляють дитині на руку і він сам вимірює рівень інсуліну і дає потрібний укол, - розповідає Арсен. - І коли ми це дарували, то бачив як діти плакали від радості. Це для мене головна мотивація - робити комусь добре. 

Детальніше на відео. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up