Партнер рубрики Події

"Кава з благодійником": Юрій Оробець про те, як позбавити людей шкідливих звичок

"Кава з благодійником":  Юрій Оробець про те, як позбавити людей шкідливих звичок

Двічі на тиждень на сайті 20minut.ua читайте про благодійну діяльність тернопільських меценатів, благодійників, волонтерів, підприємців. Про особливості цієї справи вони розповідають в рамках проекту "Кава з благодійником".

— Це проект ​від благодійного фонду MagneticOne.org, — розповідає керівник проекту "Кава з благодійником" Яна Желябіна. — Кожного разу на розмову за чашечкою кави ми запрошуємо меценатів, благодійників, волонтерів, спортсменів, громадських діячів. Під час зустрічі ми говоримо про їхню діяльність, яка спрямована на допомогу іншим. А також про роль меценатства у їхньому житті. 

Детальніше про проект читайте тут

Про допомогу активістці "Автомайдану" Сюзанні Матійчик у 26-ому випуску проекту розповідав громадський діяч, сільський голова Гаїв Шевченківських Богдан Брич..

Відео дня

У 27-ому випуску член Секретаріату ВГР «Твереза Україна» Юрій Оробець розповість про свою діяльність та цінності, які йому допомогли ступити на шлях тверезості.

- За 2016 рік я провів 553 лекції і 10 семінарів на тему звільнення від шкідливих звичок та залежності, - розповідає чоловік. - Але, якщо взяти в середньому 500 уроків, в кожному класі по 20 учнів, то загалом виходить, що ці лекції прослухало десь 10 000 людей. І цікаво, що 5% стають тверезими. 
Діти, за словами пана Юрія, скоріше сприймають інформацію на лекціях чи семінарах. 

- Цю прищепку тверезості дітям легше дати, - продовжує чоловік. - А з дорослими усе складніше. У них це вже звичка, а дитина ще на такому етапі, коли вона спробувала, але в неї ще не сформувався інстинкт. 

Детальніше дивіться на відео. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up