Коли та як відбудеться випускний у Тернополі

Коли та як відбудеться випускний у Тернополі
  • Загальноміське свято «Випускник - 2019» відбудеться у четвер, 27 червня.
  • Які розваги підготували цьогоріч для тих, хто закінчує школу, дізнавалась журналістка «20 хвилин».

Одинадцятикласники вже починають готуватись до випускного, який традиційно розпочнеться з параду випускників центральними вулицями міста о 15.30 год. від церкви Чесного Хреста, що над Тернопільським Ставом.

- Незабутньою стане урочиста частина на центральному стадіоні нашого міста, початок о 17.00 год, -розповідає методист з виховної роботи міського інформаційно-методичного центру освіти Леся Юзефик.

Потім на стадіоні відбудеться церемонія нагородження золотих та срібних медалістів, переможців конкурсу на кращий вишитий костюм. 

Відео дня

- Випускників 2019 року вітатимуть представники міської та обласної влади, кращі художньо-мистецькі колективи міста, - коментують в управлінні освіти. 

Особливу атмосферу свята створять відомі українські виконавці, каже пані Юзефик, але хто саме виступатиме для випускників, поки тримають у таємниці.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • marijka

    І все місто може забути про громадський транспорт. І це в робочий день.

    Marcus Aurelius reply marijka

    Praise the new generation! Praise and worship.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up