Партнер рубрики Події

Корону "Міс Тернопіль-2021" отримала Марта Резніченко. Кого ще нагородили? (ФОТО)

Корону "Міс Тернопіль-2021" отримала Марта Резніченко. Кого ще нагородили? (ФОТО)
  • Уже відомо ім'я дівчини, яка представлятиме Тернопіль на конкурсі "Міс Україна". Фінал конкурсу "Міс Тернопіль-2021" відбувся 14 червня  у Тернопільському Драмтеатрі. 
  • За корону змагались 18 красунь. Хто отримав перемогу та які випробування пройшли красуні, читайте у матеріалі.  

У Тернопільському Драмтеатрі — аншлаг. Глядацька зала заповнена вболівальниками. Тернополяни прийшли підтримати з квітами, плакатами та кульками. 

Понад чотири години тривало свято краси. 

Відео дня

Дефіле, зіркові гості та танці

Конкурсантки змагались за корону в кілька етапів. Спочатку ведучі свята Ната Бенч та Володимир Андрієвський представили кожну з 18-ти  конкурсанток та розповіли чим вони живуть та захоплюються. 

Далі були дефіле у одязі відомих тернопільських брендів. 

Ну і, звісно, очікуване глядачами дефіле у купальниках. 

Крім того, дівчата відповідали на питання, які для них зачитували ведучі. 

У перервах між дефіле дівчат виступали зіркові гості: співав Макс Пташник, відбувалось лазерне шоу і танцювали відомі зірки клубу спортивного танцю "Віват". 

Хто став переможницею

Отож, переможницею стала Марта Резніченко. Їй 20 років. Працює маркетологом.

— Я дуже дякую усім організаторам, дякую моїм рідним, які прийшли мене підтримати, я відчувала цю підтримку впродовж всього конкурсу. І він став моєю сім'єю, — говорить вона.

 

"Міс глядацьких симпатій"  Діана Кріль.

Перша віце-міс  Олена Господарик.

Друга віце-міс  Аліна Мартинчук. 

Титул "Міс Грація" та сертифікат на навчання у модельній школі отримала учасниця Ірина Басюк.

Немає опису.

Титул "Міс Топ-модель" дістався Марії Чучкевич. 

Немає опису.

У фіналі було 18 тернополянок 

Про закулісся кастингу "найкрасивішого" проєкту Тернополя розповідає виконавча директорка конкурсу Юлія Мосейко. Слова перед початком конкурсу їй обрати важко, адже довгі місяці роботи сьогодні покажуть свої плоди.

— У фіналі беруть участь 18 конкурсанток. Підготовка впродовж всього періоду з моменту кастингів була дуже активною. Щодня були майстер-класи, репетиції по 2,5 години. Звісно, це нелегко, але втома приємна, —  говорить пані Мосейко. — Наразі усе іде за планом. Звісно, хвилювання є, але усе буде добре.

Серед членів журі: коуч Мар'яна Орловська, власниця модельного агенства Дана Охатська, багатодітна мама та інфлюенсер Лєна Абракумова, депутатка міської ради Мар'яна Головко, блогерка Наталі Литвин, ведуча та модель Хриснина Чернега, модель та блогер Валерія Кучеренко, лікар-стоматолог Руслан Павлишин, пластичний хірург Олег Стахів, фотографи Тарас Йордан та Андрій Волошин та інші. 

Умови незмінні: заявки могли подавати дівчата, віком 17-24 років, з красивими зовнішніми даними, модельними параметрами та розумовими здібностями.

— Дівчата дуже красиві. Ми вже відмітили потенційних переможниць, але звісно, основне рішення будемо приймати на фіналі конкурсу. Серед учасниць оберемо ту, яка представлятиме Тернопіль у конкурсі "Міс Україна", — каже співорганізаторка. 

Детальніше про підготовку до фіналу читайте у матеріалі: "Міс Тернопіль-2021: скоро обиратимемо найкрасивішу дівчину міста. Хто у фіналі?"

 

А ви згідні з результатами конкурсу? пишіть відповідь у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valeriy Kalugin

    Ботексно-татуажне чудо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up