Символ фесту - велетенську рибу встановили на центральній алеї. Відвідувачі з радістю фотографуються з нею.
У п'ятницю, 7 липня, тернополяни можуть спробувати страви від тернопільських ресторацй, послухати цікаві лекції та взяти участь у різних конкурсах.
Думки тернополян щодо фестивалю розділились: одним подобається, іншим - ні.
- Якщо чесно, то нічого цікавого. Просто хтось хоче заробити грошей, - каже тернополянин Ігор Боднар. - Але я чув, що в суботу буде якийсь рекорд, то може буде цікавіше.
А от Наталії Хомі та її чоловікові дійство подобається. Пара каже, що влітку такі фестивалі варто проводити.
- Добре, що у нашому місті влітку проводять подібні заходи, - каже жінка. - Адже після роботи ввечері хочеться відпочити, повеселитись. Тим більше на свіжому повітрі.
Ввечері на відвідувачів чекають виступи гуртів "Gloria Band» та «Чорні черешні».
А в суботу, 8 липня, встановлять кулінарний рекорд України - 3000 літрів рибної юшки. Після реєстрації рекорду близько 18.00 юшкою частуватимуть усіх присутніх.
Детальну програму фестивалю читайте тут.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 13 від 27 березня 2024
Читати номер
Ірис