Партнер рубрики Події

Противникам забудови біля «Березолю» знову погрожували "тітушки"

Противникам забудови біля «Березолю» знову погрожували "тітушки"

 

  • Противники будівництва біля ПК «Березіль» виходили сьогодні ввечері на протест – люди збирались  вкотре сказати своє «ні» забудові та, ймовірно, знести огорожу навколо місця забудови.
  • Утім, «акція» закінчилась кількома вибитими пластами у огорожі. Уже традиційно на зустріч тернополянам-противникам забудови вийшли «тітушки».


Біля місця забудови, за нашою інформацію, зібралось і кілька десятків молодиків-спортсменів.  Була на місці і поліція. 


Нагадаємо, мешканці сусідніх із «Березолем» будинків проти забудови. Люди бояться, що будівництво принесе їм чимало проблем.  Фахівці кажуть, що їхні побоювання не безпідставні.  Спільної мови забудовник із мешканцями не знаходить.  У першій декаді листопада на місці уже почались роботи.  Представники забудовника пояснювали, що просто проводять комунікації. А мешканцям, які вийшли з протестом, погрожували привезені кимось молодики спортивної зовнішності.

Проти мешканців вийшли молодики і сьогодні. Погрожували навіть депутату.

Відео дня


На чергову акцію протесту люди збираються іти завтра вранці, 24 листопада.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Не ну йде все по накатаній схемі так само як було по вул Стуса де люди і дорогу перекривали ,і камінь освячували,а Надал цим людям сказав ,що їм заплатили і все люди опустили руки ,і розійшлися по домівках  . Тепер ту із Людей зробили лохів ,і це вже було ясно ще, коли  кабель тягнули біля Березолю . Ви думаєте цей кабель міняли бо він старий та нє вони тягнули кабель під майбутній будинок . Так само допустили поставити огорожу ,а це рахуйте ,що люди програли . Треба було зразу нищити огорожу .Тепер щодо тітушок ,що ви самі не можете їх від..... ти добряче щоб їм мало не показалося . Береться лапається декілька тих м.....і ,тягнете їх в підвал ,і робите їх інвалідами ,вся решта шобли просто в штани накладе  . Люди ви якісь смішні ,коли надіятесь на нашу безхребетну поліцію . Ви подивіться на фото де поліція приймає заяви, та їм пох.... це вже по фото видно. Тільки радикальними діями треба діяти ,і діяти партизанськими методами . Поставлять вагончик значить підпалити коктелем молотова .
  • Петро Білецький

    Мало людей вийшло. Треба якогось робінгуда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up