Партнер рубрики Події

"Людина великого серця, професіонал, наставник": у Тернополі відійшов у вічність знаний лікар

"Людина великого серця, професіонал, наставник": у Тернополі відійшов у вічність знаний лікар

17 березня 2021 року зупинилося серце відомого тернопільського лікаря Євгена Голика.

Сумну звістку повідомляють на сторінці КНП "Тернопільська лікарня швидкої допомоги" в соцмережі.

— Колектив КНП "ТМКЛШД" висловлює щирі співчуття з приводу тяжкої та непоправної втрати світлої людини. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, аніж смерть! 17 березня 2021 року відійшов у вічність Голик Євген Юліанович. Лікар, який усе своє життя рятував людські життя. Людина великого серця, професіонал своєї справи, наставник, який понад 40 років пропрацював у лікарні швидкої допомоги, з них — понад 25 років на посаді заступника головного лікаря з лікувальної роботи, — йдеться в повідомленні.

У нашій пам'яті Євген Юліанович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи. 

Відео дня

ЛЮДИНОЮ З ВЕЛИКОЇ БУКВИ!

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо разом з вами.

Під дописом — десятки коментарів зі словами співчуття і шани.

Rostyslav Levchuk Щирі співчуття...хай з Богом спочиває

Ігор Дякович Він один з тих, хто врятував моє життя 8 років тому. Вічна пам'ять великому лікарю!

Мирослав Загорський Нехай з Богом спочиває! Ми були хорошими приятелями. Світла Людина пішла від нас.

Maria Rudakevych-Bidyak Щирі співчуття рідним, вічна пам'ять і Царство небесне добрій, порядній людині, хорошому спеціалісту.

Людмила Лебединська Щирі співчуття родині! Хай з Богом спочиває! Світла пам'ять про нього залишиться назавжди!

"20 хвилин" висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Вічная пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (175)
  • Андрій Андріюк

    Співчуваю рідним
  • Оксана Радзієвська

    Царство небесне Амінь
  • Лидия Мацука

    Царство небесне!
  • Ганна Бойчук

    Вічна пам'ять і Царство Небесне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up