Партнер рубрики Події

Майстер-класи, гастрофестиваль і забави: яким буде Великодній ярмарок у Тернополі

Майстер-класи, гастрофестиваль і забави: яким буде Великодній  ярмарок у Тернополі
  • Щосуботи та щонеділі з 12 квітня по 12 травня на Театральному майдані Тернополя будуть проведуть заходи, присвячені Великодню.
  • Містян та гостей запрошують провести вихідні у Файному місті та навчитись малювати писанки та робити креативні сувеніри, ще й скуштувати смачні національні страви.

Великодній ярмарок розпочнеться 12 квітня. Заходи на Театральному майдані планують проводити  з 13 до 18 год. щовихідних. Організатори - Тернопільський туристично-іноформаційний центр.

У програмі ярмарку - унікальне оформлення та креативні фотозони, яйце розміром з Гулівера та відкрита виставка писанок. На Театральнму майдані можна буде скуштувати традиційні смаколики та гастрономічні новинки. Для родин обіцяють спільні спортивні ігри, бої крашанок на звання "Найміцніше яйце Великодня",  водний батл "Дівчина з відром".

- Під пильним керівництвом майстрів, відвідувачі ярмарку зможуть навчитись робити креативні сувеніри, ляльки-мотанки, обереги, писанки, рамки, вовняні та солом'яні вироби, кожен зможе обрати щось своє, - каже один з організаторів Олександр Хома. - Окрім того, для молоді цікавою буде запальна українська рокова дискотека. 

Відео дня

Великодні та травневі свята багаті і на фестивалі: мистецький фестиваль "Ї", Фестиваль Тернопільська БРАМА та Фестиваль духовної пісні, Танцювальний фестиваль 2019 та Екскурсія "1540".

Якою буде екскурсія читайте у матеріалі: "У Тернополі проведуть безкоштовну екскурсію для кількох сотень людей одночасно"

За деталями звертайтесь за телефоном: 097 441 8656

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Emily Grabova

  • Lina Naumenko

    Ще трошки і від чудового скверику нічого не залишиться....

    Lina Naumenko reply Lina Naumenko

    Світлана Горова то правда

    Світлана Горова reply Lina Naumenko

    Lina Naumenko чия вина? Якщо би люди нічого не купували, то ті будки щезли б.
  • Ника Смирнова

    Ну,ну..а казали тільки на новорічні свята ті шпаківні..а після пасхи ,день міста і знову зима! Та і на хрена там фонтани?там ще рядочок кіосків можна протягнути
  • Olga Olha

    Мешканці міста полюбляють цей скверик, але через ці курники він став дуже непривабливим. Бізнес і ще раз бізнес. Людям цих  гастрофестивалів непотрібно. Тернополяни хочуть культурного відпочинку без запаху алкоголю і шашликів. Всьому своє місце.

    Olga Olha reply Olga Olha

    Світлана Горова  основні покупці міцних напоїв і відповідних закусок. Ось і робіть висновки.

    Ната Ли reply Olga Olha

    Світлана Горова,людей диявол спокушає)))

    Світлана Горова reply Olga Olha

    Olga Olha як би хотіли  культурного відпочинку, то б нічого не купляли.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up