Майже 700 тисяч гривень з бюджету Тернополя спрямували на виготовлення плану території району «Південний»

Майже 700 тисяч гривень з бюджету Тернополя спрямували на виготовлення плану території району «Південний»

Рішення прийняв виконком.

Тернопільська міська рада спрямувала кошти учасникам АТО для виготовлення детального плану території на вул. Микулинецькій.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Виконавчий комітет виділив кошти громадській організації «Забудовники АТО» на виготовлення детального плану території житлового району «Південний» в межах вулиць Микулинецька – Академіка Студинського, де учасники АТО та пільгові категорії громадян з 2014 року отримували земельні ділянки для житлового будівництва.

Відео дня

Кошти, що спрямовані виконавчим комітетом у сумі 686 414 тис. грн, спрямують на оплату робіт з проєктування детального плану цієї території.

Нагадаємо, ділянки для житлового будівництва в межах вулиць Микулинецька-Академіка Студинського отримали 1093 учасники АТО. Ще 232 учасники АТО/ОСС скористалися правом отримати грошову компенсацію за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва, що виплачувалася в розмірі грошової оцінки земельної ділянки площею 0,06 га.

Раніше "20 хвилин" писала, що земельний масив на Микулинецькій, площею майже 90 гектарів, Тернопільська міська рада визначила як місце надання ділянок учасникам бойових дій та громадянам пільгових категорій. 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up