Партнер рубрики Події

Мединський показав свою картку тернополянина. Хоча нею і не користується

Мединський показав свою картку тернополянина. Хоча нею і не користується

"Картка тернополянина" дасть змогу економити на проїзді, переконують чиновники. "20 хвилин" вирішили перевірити, а чи має чудо-пластик ініціатор тарифного колапсу в Тернополі – начальник управління транспорту та зв’язку Ігор Мединський. Саме він,  неодноразово наголошував, що підвищити ціну проїзду необхідно!

А під час останньої зустрічі з тернополянами, які прийшли під міську раду, протестуючи проти такого колосального зростання цін, наголосив, що тільки ліниві будуть платити в маршрутці по 9 грн, адже у всіх тернополян є можливість виготовити Файну картку. 

Отже, картку Мединський таки має, при зустрічі з журналістом "20 хвилин" показав, навіть дозволив сфотографувати як свою, так і дружини. Щоправда, зауважив, що він особисто громадським транспортом майже не користується.

- Я маю авто, а от дружина та діти їздять і в тролейбусах, і маршрутках, - каже він.

Відео дня

Уже раніше під час ефірів чиновник розповідає, що на впровадження автоматизованої системи проїзду в місті, з міського бюджету витратили 1 млн 637 тис. грн.

Управління соціальної політики відшкодовує ТОВ «Системний зв’язок» кошти за виготовлення карток для пільгових категорій. За словами начальника управління Володимира Сулими, протягом року вони прийняли заяви на виготовлення Файних карт для 46 тисяч пільговиків плюс 2200 учнів шкіл. За них ТОВ «Системний зв'язок» відшкодували близько 3 млн грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Тернополянин

    Виродки спочатку піарились що закупили євро автобуси, весною колонами їх гнали в Тернопіль, стояли від весни на авторемзаводі, але ж де тепер ці автобуси з пандусами для інвалідів!???, кредити під це взяли а автобуси простгявши майже рік!!!  поїдуть в інше місто!!!! Навіть відмазку Шрек придумав , всі вільні гроші підуть на надбавки медикам і вчителям тому транспортну реформу скасували(навіщо щось міняти як всі маршрутки в місті Мединського і Надала), хоча ті як получаючи так і получаються зараз, інстинкт в лисого спрацював ще б два дні і мітинг був би під його домом а не під мерією
  • voki

    а в цей час підняли тарифи на сміття на 500% було 16 грн з людини , стало 97 грн , далі мовчимо , 500% , в тернополі проживає понад 250 000
  • Roman Granda

    довбодятел........
  • ternovo

    Мединський то є смердючий брехун, як і його начальник Надал. Жодному слову тих виродків вірити не можна. Тільки у відставку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up