Партнер рубрики Події

"Ми обурені тим, як прибирають двір", - мешканці Довженка, 9 скаржаться на роботу ЖЕКу

"Ми обурені тим, як прибирають двір", - мешканці Довженка, 9 скаржаться на роботу ЖЕКу
  • На неприбраний двір та ями скаржаться мешканці будинку на вул. О. Довженка, 9. 
  • Директор обслуговуючого підприємства каже, що про проблему знає і особисто дав доручення двірнику все прибрати. А от ями - не компетенція підприємства. 

- Жителі "Східного"  і парафіяни храму "Різдва Святого Івана Хрестителя" обурені тим, як прибирають двір по вул. О. Довженка, 9, який слугує під'їздом до центрального входу у Храм, - пише Володимир Ігорович у одній із груп соцмережі Facebook. -  Асфальт опинився під кілька сантиметровим шаром болота. Численні звернення до директора ПП “Наш дім” Анатолія Дмитришина нічого не дають. Пан Анатолій на всі випадки має відповідь. Хоча у дворі працює двірник, від часу коли зійшов сніг, двір ні разу не був заметений. Болото несеться у під'їзди, і у храм. Двір цього року внесений у список дворів, які будуть реконструюватись. Але що буде із новим покриттям, якщо пан Анатолій буде так недбало виконувати покладені на нього обов'язки?

Як зазначив директор ПП "Наш дім" Анатолій Дмитришин, скаргу він отримав, особисто оглядав двір і дав доручення двірнику. 

- Щоб не було ям, то потрібно відремонтувати двір, але це має робити не підприємство, - пояснює пан Дмитришин. - Стосовно прибирання, то вчора була розмова, я особисто оглянув двір і дав доручення двірнику усунути всі недоліки. Впродовж усе зроблять. 

Відео дня

Близько 17.10 журналістці "20 хвилин" надіслали фото із прибраним двором.

У 2019-ому році планують відремонтувати міжквартальні проїзди, тротуари та двори. На проведення капремонту тротуарів у міському бюджеті передбачено дев’ять мільйонів гривень. Ще виконавчий комітет затвердив титульний список капітального ремонту міжквартальних проїздів на 2019 рік.

Читайте також: Чи відремонтують ваш двір цього року? Скидайте фото та ставте питання (буде прямий ефір)
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • гср

    чисто не там де прибирають, а там де не смітять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up