Список капітального ремонту тротуарів у Тернополі на 2019 рік

Список капітального ремонту тротуарів у Тернополі на 2019 рік
  • Виконком затвердив титульний список капітального ремонту тротуарів на 2019 рік.
  • На проведення цих робіт у міському бюджеті передбачено дев’ять мільйонів гривень.

За ці кошти впродовж року заплановано капітально відремонтувати дев’ять тротуарів, а також здійснити влаштування пішохідної доріжки від вул.15 Квітня до вул. Сахарова (в районі станції підйому води №3), влаштування нерегульованого пішохідного переходу на вул. А. Манастирського з організацією дорожнього руху на перехресті вул. Малишка – вул. А. Манастириського – вул. Піскова, влаштування тротуару від житлового будинку на вул. Морозенка, 7 до ЗОШ №28 №29 та спортивної школи, а також влаштування пішохідного переходу в районі житлового будинку №5 на вул. Коновальця;

Відповідно до титульного списку, у Тернополі заміна покриття тротуару фігурними елементами мощення буде проведена за адресами:

  • від проспекту Степана Бандери до будинку №32 на вул. Чайковського;
  • вул. Монюшка;
  • поблизу загальноосвітньої школи № 8;
  • вул. С. Крушельницької (від пішохідного переходу до вул. Білецької в районі ОДПІ ГУ ДФС);
  • вул. С. Крушельницької (від двох арочного моста до вул. Чехова);
  • вул. С. Крушельницької (поблизу зупинки громадського транспорту);
  • вул. Л. Українки (ділянка від житлового будинку №10 до житлового будинку №16);
  • вул. Новий Світ в м. Тернополі (ділянка від будинку №39 до будинку №83);
  • вул. Спортивна (ділянка від будинку 29 пр.Злуки до заїзду на територію ДНЗ № 31).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • тетяна

    Тетяна Капелусь. прошу звернути увагу  на проїзд та тротуар біля  будинку  по вул. Лучаківського, 10 .Це просто жах. Смуга  перешкод щою доїхати до під"їзду  будинку вул. Лучаківського, 12а ( ями , вибоїни, вже самі люди неодноразово засипали своїм будсміттям) . Ми вже тут проживаємо 20 років .Ніхто і ніколи не ремонтував ні  дороги ні тротуар. А ось знову  чергові  "розкопки " теплокомуненерго додали проблем. доцільно було б розглянути можливість облаштувати тут екологічну  парковку.
  • margarita remizova

    Вулиця Білецька номер 4 и 6 обіцяли зробити ремонт у 2018 році. А на цей рік нашого двору взагалі в планах немає.А тротуар біля банку Універсал взагалі жах.Ні банк за тротуар не відповідає ні жек ні Надал. Ні кому це не потрібно.
  • Володимир Шептицький

    Пропозиція - прохання також звернути увагу на вулицю Клима Савури  вздовж Школи № 14 та будинку № 3 тротуар в жахливому стані і також потребує ремонту. .
  • Іван Тлумацький

    Хоч з десять ям не затвердили залатати???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up