Міс Тернопіль-2021: хто з моделей пройшов кастинг найпрестижнішого конкурсу краси (ФОТО)

Міс Тернопіль-2021: хто з моделей пройшов кастинг найпрестижнішого конкурсу краси (ФОТО)
  • Після півторарічної перерви на карантин тернополянки знову мають шанс поборотись за корону "Міс Тернопіль" та участь у конкурсі "Міс Україна".
  • Про закулісся кастингу "найкрасивішого" проєкту Тернополя розповідає виконавча директорка конкурсу Юлія Мосейко.
  • Хто ж пройшов у фінал?

Головний кастинг конкурсу краси відбувся 10 квітня. Журі обирало красунь, які виступатимуть на фіналі з-поміж півсотні претенденток, які подали заявки. Хтось прийшов на кастинг вперше, для когось заняття моделінгом вже професійна справа. 

— Конкурс "Міс Тернопіль" відбувається щороку. У 2021-му мав бути 12-ий кастинг, але на жаль, минулого року через пандемію його перенесли, — розповідає виконавча директорка Юлія Мосейко. — Після року затишшя усі вже скучили за цією атмосферою. Тому до організації ми підійшли дуже відповідально. 

Відео дня

Про успіх тернополянки Юлії Мосейко ми розповідали у матеріалі: "Підготовка до конкурсу краси - як армія": тернополянка стала фіналісткою “Міс Україна -2019”

Сама Юлія зізнається, нове амплуа виконавчої директорки конкурсу краси їй до душі. 

— Я зачарована конкурсами краси ще з дитинства. Сідаючи навпроти телевізора, просто поринала у атмосферу конкурсу. Захоплювалась дівчатами, їхньою ходою, вродою, посмішкою. Вони були для мене прикладом.  Дорослішою зрозуміла, що конкурс краси — це не лише про красиву картинку, яку ми бачимо зовні, а щось значно більше, з глибоким сенсом. Уособлення добра, впевненості, розуму, наполегливості, цілеспрямованості, краси внутрішньої і зовнішньої та безлічі інших факторів у одній людині. 

Обирали з-поміж 50 тернополянок 

Юлія каже, що кастинг минув дуже добре. Обирати було нелегко, адже кожна з конкурсанток особлива. У журі конкурсу ведуча Ната Бенч, дівчата, які в попередні роки отримали звання "Міс Тернопіль" Аліна Водяна та Вікторія Тешнер. Конкурсанток для фіналу обирав засновник конкурсу "Міс Тернопіль" Володимир Заверуха. Умови незмінні: заявки могли подавати дівчата віком 17-24 роки, з красивими зовнішніми даними, модельними параметрами та розумовими здібностями.

— Дівчата дуже красиві. Ми вже відмітили потенційних переможниць, але звісно, основне рішення будемо приймати на фіналі конкурсу. Серед учасниць оберемо ту, яка представлятиме Тернопіль у конкурсі "Міс Україна", — каже співорганізаторка. 

На фінальному шоу за корону змагатимуться 18 тернополянок. Перед фіналом вони мають пройти курси етикету, фотопозування, організатори обіцяють кілька зйомок та можливість представити власні соціальні позиції. 

— У час підготовки моделі будуть вести та презентувати щоденники конкурсу. Це будуть репортажі з репетицій, а також ми будемо залучати дівчат до різних соціальних кампаній. Оскільки кожна конкурсантка, яка вже буде брати участь в "Міс Україна" має представити власний соціальний проєкт, — каже Юлія.

Це можливість показати себе 

Після кастингу журналістка "20 хвилин" поспілкувалась з конкурсантками про їх враження та очікування. 

"Іду не за перемогою, іду за цікавим досвідом": Вікторія Карчевська 

— Заявку на конкурс подавала ще минулого року. Але, на жаль, конкурс не відбувся через карантин. Я вирішила спробувати свої сили знову. Чи було складно? Ні. Я не боюсь публіки, не боюсь нового досвіду та нових людей.  У Тернополі дуже багато красивих дівчат. І вони будуть достойними конкурентками. Боротьба за корону буде цікавою, — каже дівчина

Вікторія навчається на юридичному факультеті ТНЕУ. Крім того, дівчина має власну академію для розвитку дітей та підлітків. Активно розвиває особистий блог в соцмережах . Дівчина навчалась у модельній школі.

"Вирішила спробувати свої сили": Яна Копін 

— Я вирішила спробувати свої сили у чомусь новому. Для мене модельна сфера завжди була цікавою, — каже Яна. — Кастинг пройшов успішно, і я пройшла у фінал. Від конкурсу очікую, звісно, перемоги. 

Яна Копін —  студентка першокурсниця ЗНУ. Досвід у конкурсі краси для дівчини перший. Раніше вона не наважувалась на подібний досвід. Вона каже, що навіть перший кастинг приніс море позитивних емоцій. 

"Очікую перемоги": Марта Резніченко 

— Про кастинг дізналась з соцмереж. Спочатку не планувала йти. Хоча конкурси краси у мене завжди викликали цікавість. Я розповіла про це в своєму блозі, і мені порекомендували себе спробувати. Для мене це новий досвід. Адже саме зараз у мене з'явився час, для того щоб відкрити для себе нове заняття. Кастингом дуже задоволена. Під час мого виступу від журі було цікаве питання про принципи. Мене запитали про те, чи готова я на зміни в зовнішності заради перемоги (до прикладу змінити колір волосся чи зробити іншу стрижку), я відповіла, що готова. Вважаю, що якщо у тебе є мета — ти маєш заради неї робити все, — говорить конкурсантка. — Звісно, від конкурсу очікую перемоги, але іду туди також на нові знайомства та гарні емоції.

За освітою Марта — маркетолог. Навчалась вона у Канаді. Також дівчина працювала в агрокомпанії, а зараз пробує себе у новій модельній сфері. 

Найкрасивішу дівчину Тернополя цьогоріч обиратимуть 21-го травня. До того часу читачі "20 хвилин" матимуть змогу обрати свою фаворитку в онлайн-голосуванні на нашому сайті. Про життя тернопільських моделей читайте згодом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up