Партнер рубрики Події

«Міс Японія» з Тернополя відмовилася від титулу. Що сталося?

«Міс Японія» з Тернополя відмовилася від титулу. Що сталося?
  • 26-річна Кароліна з Тернополя – українка, яка виграла конкурс «Міс Японія», відмовилась від титулу. Про це пишуть низка японських ЗМІ, а також допис опублікувала сама модель на своїй Інстаграм-сторінці.
  • Подробиці цього рішення читайте у нашому матеріалі!

Кароліна Шиїно, «Міс Японія 2024» українського походження, відмовилася від титулу найкрасивішої японки, який отримала 23 січня. Як інформує медіа Sponichi Anneх, все через заплутані стосунки з одруженим чоловіком — японським лікарем. Пишуть, що спочатку він не сказав Кароліні, що має сім’ю. Проте, коли дівчина дізналася правду, вони продовжили зустрічатися.

«Кароліна почала зустрічатися з містером Маедою після того, як почула від нього, що він розлучений чоловік. Однак під час стосунків вона зрозуміла, що містер Маеда був одружений. Та далі вони продовжували зустрічатися і мали стосунки», – йдеться у матеріалі журналістів.

Відео дня

Сама Кароліна написала в Інстаграм допис з вибаченнями, де зазначила, що «висловлює глибокі вибачення дружині пана Маеди, родині та іншим пов’язаним сторонам за спричинені незручності».

Переклад допису Кароліни з Інстаграм-сторінки

Дівчина додала – жаліє, що підвела людей, які в неї вірили, своїми вчинками. Тому самотужки звернулася до власного модельного агентства й в Асоціацію з проханням відмови від титулу «Міс Японія». Дівчина також видалила з особистої сторінки всі дописи про перемогу на конкурсі краси.

До слова, як пише медіа «Бабель», подробиці про стосунки Кароліни з одруженим впливовим японцем нещодавно опублікував місцевий журнал Shukan Bunshun. Після цього Асоціація «Міс Японія» заявила, що задовольнила прохання моделі відмовитися від свого титулу.

Також представники Асоціації вибачились перед спонсорами й суддями, а також усіма японцями. Після інциденту вони заявили – місце переможниці наразі вакантне і буде вільним до кінця року.

За інформацією на сторінці конкурсу, вимоги до конкурсанток були наступними: «неодружені жінки віком 17-26 років з японським громадянством».

Нагадаємо, Кароліна стала 56-ю переможницею конкурсу «Міс Японія». Коли на сцені оголосили її ім'я, модель найперше подякувала сім’ї, а особливо – мамі, якій завдячує здобутками й успіхом.

Після перемоги Кароліни в країні розгорілася дискусія щодо ідентичності конкурсанток. Багато людей обурювались, чому титул найкрасивішої у Японії здобула не японка за національністю. Дехто висловив думку, що вибір переможницею моделі, яка народилася в Україні, є політичним.

Тим не менш, як інформує BBС, організатори конкурсу «Міс Японія 2024» запевняли, що така подія «дала можливість переосмислити японську красу».

 

Читайте також:

Модель, родом з Тернополя, здобула титул «Міс Японія». Через це виникла велика дискусія

Хоче, аби люди дивились не лише на зовнішність. Як «Міс Японія» з України коментує свою перемогу

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Maksym Popovych

    Її позбавили титулу.
  • Луців Леся

    І дарма!?
  • Olya Bilas

    Вітаю. Дуже красива дівчина.

keyboard_arrow_up