Партнер рубрики Події

Міську ялинку демонтують після Йордану

Міську ялинку демонтують після Йордану
Міською ялинкою на Театральному майдані тернополяни зможуть помилуватися ще декілька днів. Після Йордану новорічну красуню демонтують. Демонтаж запланований на 19 січня.

Про це повідомив заступник начальника управління житлово-комунального господарства міськради Олег Соколовський. 

- Ялинка перебуває на балансі КП «Тернопільміськсвітло». Відтак всі деталі дерева, іграшки та ілюмінацію складуть у бокси та зберігатимуть на базі цього підприємства до наступного року, - каже він. 

Олег Соколовський нагадує, що Тернопіль був одним з перших міст України, яке вирішило не зрубувати живу ялинку і закупило штучну. Це дерево прикрашає місто на новорічно-різдвяні свята вже не один рік. 

- Ця ялинка в хорошому стані і ще не один рік нам прослужить, - каже пан Соколовський. – До речі, вона виготовлена зі спеціального матеріалу, який не горить. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    міським конусом. Так буде правильніше

    та хай надал забере ВЖЕ її додому собі

    reply Анонім

    спочаику най би засунув тобі в одне місце, опущений
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up