Партнер рубрики Події

"Моя війна почалася з Майдану", - тернополянка про 5 років Революції Гідності

"Моя війна почалася з Майдану", - тернополянка про 5 років Революції Гідності
  • 21 листопада минуло 5 років Революції Гідності в Україні. Чи бачить результати того, за що боролися, розповіла тернополянка Оксана Стецько.
  • З часів Майдану жінка у військовій службі. Зараз вона – штаб-сержант у 44-ій артилерійській бригаді

 

- Моя війна розпочалась з Майдану, - говорить жінка. – Хоча не можу сказати, що я була дуже активною на початку революції. Діти в мене були ще маленькі, я не могла їх залишити. Тому старалась допомагати з Тернополя.

Разом з іншими тернополянками пані Оксана допомагала збирати, фасувати та відправляти медичні засоби. Спочатку відправляли до Києва, потім – на Схід.

- Ці часи і ці події Майдану переосмислились вже дуже багато разів. – говорить  Оксана Стецько. - Тоді все було на підвищених емоціях, на такій, знаєте, хвилі патріотизму. Зараз на це дивишся по-іншому.  Тому, що кожна революція має на собі багато крові. Все це було підготовлено, не важливо зараз хто брав участь в тому, але важливо, що Небесна Сотня не обійшлася сотнею. А це не статистика, не якісь цифри – це чиясь дитина, чийсь батько, чийсь брат. Єдине, що ми маємо робити зараз – це боротись далі. 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій

    Далі треба боротись з корупцією і беззаконням. Тоді війна сама закінчиться. А не зливати наших патріотів на сході.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up