Партнер рубрики Події

На благодійному аукціоні у Тернополі збиратимуть на 100 FPV-дронів для бригади спецпризначення

На благодійному аукціоні у Тернополі збиратимуть на 100 FPV-дронів для бригади спецпризначення

З колядою, дідухами та соломʼяними павуками відбудеться благодійний аукціон у Тернополі, на якому збиратимуть гроші на дрони для бригади спецпризначення. Серед лотів — вишиті сучасні та старовинні сорочки, намиста в етно-стилі, картини і цікаві речі від захисників.

Благодійний аукціон для збору на 100 нічних FPV-дронів для бригади спецпризначення відбудеться у Тернополі 21 січня. Початок о 16.00 год.

Про це повідомила у соцмережі тернопільська волонтерка Майя Юркевич.

Відео дня

Лотами будуть вироби ручної роботи та оригінальні речі. А ще буде багато коляди та українських традицій.
— Аукціон буде проходити у поєднанні з українськими традиціями. Буде багато коляди і декорації з дідухами та соломʼяними павуками. Серед лотів — вишиті сучасні та старовинні сорочки, намиста в етно-стилі, картини і цікаві речі від захисників. А ще — велика деревʼяна карта України з усіма областями та підсвіткою, яку можна почепити на стіні вдома чи офісі. Вона буде з підписом відомої людини. Також лотом буде цінний подарунок від захисників, але інтригу потримаємо до заходу, — зазначають організатори — благодійний фонд «Створені перемагати». .

Гостей заходу, за можливості, просять одягати вишиванки та строї.

Вхід —  500 грн. 

Учасникам події організатори повідомлять місце проведення додатково.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, про благодійний аукціон на церемонії нагородження «Народний бренд 2023», де вдалося зібрати 521 000 гривень на потреби наших захисників. 

 

Читайте також:

За скільки продали в Тернополі прапори із підписом Залужного та командира «Азову» Редіса

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up