Партнер рубрики Події

На бульварі Вишневецького обрізали дерева без дозвільних документів — реакція міськради

На бульварі Вишневецького обрізали дерева без дозвільних документів — реакція міськради
Фото - Роман Репко

Підрізку дерев на бульв. Дмитра Вишневецького перевірять фахівці Державної екологічної інспекції

Цими днями у соціальних мережах небайдужі тернополяни поширили інформацію про неналежне санітарне обрізання дерев на бульв. Дмитра Вишневецького. У міській раді відреагували на цю ситуацію.

— ... це територія ОСББ «Вишневецького 7», де об’єднання співвласників таким способом виконали «підрізку» дерев без належних дозвільних документів., — повідомили в Тернопільській міській раді.

Відповідну інформацію уже передали у Державну екологічну інспекцію для реагування та притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Відео дня

У міській раді зазначили — роботи із санітарного підрізання насаджень (зрізання окремого сухого та пошкодженого гілля), а також видалення аварійних та сухостійних дерев можна виконувати згідно з наявними дозвільними документами.

Санітарне підрізання необхідно виконувати відповідно до вимог Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України (затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006р. №105).

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про зрізані дерева на Тарнавського, тернополяни обурювалися, що дерева знищили.

 

Читайте також:

Навіщо у Сквері волонтерів обрізали дерева

По-варварськи обрізали дерева: пенсіонер скаржиться на дії голови кооперативу. Розбираємося в проблемі

"Замість дерев — лише стовбури". Хто і чому на 15 Квітня обрізав берези?

На Тарнавського у Тернополі зрізали шість дерев

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Галя Кец

    Придурки як так можна позрізаьи адже вони освіжають загазованість де влада,як що ті безмозглі можуть таке зробити😡дереву треба купа років щоб воно виросло а зрізати саме лекше,а чи вони рукожопі хоть одне посадили???
  • Natalya Strelbitska

  • Oksana Bystrova

    Це не стовбури це пеньки. Якісь хворі на голову з тими санітарними обробками
  • Людмила Чеховська

    Просто трешовий бардак і повне винещення зелених насаджень у місті!
    І не вдавайте, що ви здивовані, це триває роками...
    Яка політика в місті щодо дерев з подачі міської ради і їхніх комунальників ("професіоналів", як мені відповідали на скарги) - рівно така ж політика у голів осбб, котрі особливою мудрістю не відрізняються і очевидно рівняються на тих же комунальників. Я навіть не здивуюсь, якщо наймали тих же комунальників для виконання робіт 😠🤦‍♀️

keyboard_arrow_up