Партнер рубрики Події

Смертельна аварія у Тернополі: за кермом був працівник СБУ (ПОДРОБИЦІ)

Смертельна аварія у Тернополі: за кермом був працівник СБУ (ПОДРОБИЦІ)
Фото: Роман Довбенко
  • У Тернополі на вулиці Бережанська зранку 18 квітня трапилася дорожньо-транспортна пригода. 
  • Журналісти «20 хвилин» дізналися подробиці аварії.

Про аварію, що трапилася на вулиці Бережанська, повідомили в редакцію читачі. За інформацією місцевого активіста Романа Довбенка, водій на «Теслі» збив жінку. Вона померла.

Попередньо потерпіла переходила дорогу у невстановленому місці, а за кермом авто був працівник правоохоронних органів. Ми перевірили ці дані. Що дізналися?

Відео дня

Журналісти «20 хвилин» звернулись за коментарем до відділу комунікації головного управління Нацполіції в області. Речник поліції Сергій Крета повідомив, що розслідування щодо обставин цієї ДТП проводить Державне бюро розслідувань та військова прокуратура.

Нам вдалося зв’язатись з речницею ДБР Тетяною Муравель, яка підтвердила, що за кермом дійсно був працівник УСБУ в Тернопільській області. Розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. 

— 18 квітня близько 8.30 ранку на вулиці Бережанській у Тернополі сталася ДТП. Автомобіль, за кермом якого перебував працівник УСБУ в Тернопільській області, наїхав на пішохода. 66-річна жінка перебігала дорогу поза межами переходу. Від отриманих травм вона померла в лікарні. За попередніми даними, водій був тверезим. Розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 КК України). Встановлюють всі обставини ДТП, призначили низку експертиз, — каже вона.

Зі слів заступниці директора Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Ганни Мончак, виклик на лінію 103 надійшов 18 квітня о 08.27, після чого бригада одразу виїхала на місце дорожньо-транспортної пригоди.

— Жінка померла, бо отримала травми несумісні з життям. Медики констатували відкриту черепно-мозкову травму. Наші медики швидко приїхали на виклик, але врятувати вже не вдалося, — додає пані Ганна.

 

Читайте також:

Серйозна аварія з потерпілим на Підволочиському шосе: деталі

Вчитель фізкультури скоїв ДТП і побив поліцейського, кажуть — був напідпитку. Що ми дізнались?

У Тернополі судитимуть водія, який на Великдень п'яний пошкодив 5 автівок

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (115)
  • Галина Скрипнюк

    Дуже прикро,співчуття родині,але я водій з 40 років стажу,ніколи не перевищую швидкість,але є так званий-випадок,це тона заліза і якби раптово ви не зупинялись удар дуже сильний,хто за кермом не був СБУ,пастух,токар,він людина і зробити нічого не може,даже при 20км швидкості,так,якщо був п'яний то інша справа,а якщо ні,то потрібно подумати,що могло статись і хто є винуватцем,дуже засуджую людей,які перебігають дорогу а невстановленому місці.Співчуття для двох.

    Філіп Капучіно reply Галина Скрипнюк

    Тут бачу половина коментарів проплачених ботів, самі знаєте куди ноги ведуть. Хоть не так сильно захищайте бо самі палитесь. А так з власного досвіду скажу, одного разу збив теж пішохода на швидкості десь сорок то шлях був два метри зимою на Василя 13 грудня і людина жива здорова поїхала додому. Життя вже не повернеш дуже жаль жінку і її рідню. А сєпрацівнику СБУ тепер з цим жити і я б подумав на його місці шо в цьому житі роблю не так
  • Yarik Rachkevich

    Тут всіх цікавить звідки тесла за 20 штук, але нікому не цікаво чому нехтування пішоходом пдр призвело до таких наслідків.  Кожен сам собі винен! Перестаньте звинувачувати всіх навколо крім себе)
    Уявіть шо ви не на маршрутці їдете, а за кермом тесли, все в житті добре і ратово хтось рішив перебігти дорогу до маршрутки. Через секунду вас вже лінчувати готові, навіть якшо ви нічого не порушили! Як вам таке коментатори диванні?)

    Філіп Капучіно reply Yarik Rachkevich

    За двадцятку ти таку не візьмеш
  • Оля Підгурська

    Читаю коментарі і шкода загиблої і водія,але скажу вам одне,наші люди дуже байдужі,хто був у Бучачі,там в центрі є світлофор і люди так спішать пройти його,що виходять на проїжджу частину, маючи червоне світло,я два рази в один день звернула на це увагу людям, так у відповідь почула,не твоя справа, але коли я їду за кермом і бачу таку ситуацію,то не знаю чи їхати чи гальмувати, всеодно аварійна ситуація, тому ми самі вирішуємо як нам поступати...

    Людмила Микитин-Завадська- reply Оля Підгурська

    Оля Підгурська Так,так,я там жила,і зараз буваю і це також бачила.
  • Читач09

    І що далі нащо писати і так відмажуть людину спишуть. Кгб не спить

keyboard_arrow_up