На Купчинського чоловік випав із вікна квартири на 7 поверсі

На Купчинського  чоловік випав із вікна квартири на 7 поверсі
  • Про трагічний випадок, що стався 18 вересня на вулиці Купчинського редакцію повідомили читачі. 
  • Інформацію підтвердили медики швидкої допомоги. За їх словами чоловікові було 79 років. Лікарі констатували смерть на місці. 

- На вулиці Купчинського з вікна багатоповерхівки випав чоловік старшого віку, - повідомляє тернополянка Оксана. - Які причини невідомо. Його побачили сусіди на асфальті біля 9-поверхового будинку. Чоловік помер.

Як повідомили в Центрі екстренної медичної допомоги, чоловікові було 79 років. 

- На гарячу лінію виклик поступив від сусідів. На місце вирушила бригада швидкої допомоги. Лікарі одразу констатували смерть чоловіка, внаслідок падіння з висоти, - каже заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак

Відео дня

На місці події працювали правоохоронці. Триває слідство. Одна із версій загибелі чоловіка - самогубство.

Як вберегти рідних від суїциду

Михайло Козюк поліцейський психолог

- Часто самогубству передує незмога людини вирішити конфлікт в певний момент. Це конфлікт може бути внутрішній, може бути із оточуючими. Внутрішній конфлікт - це нездатність людини знаходити способи подолання труднощів. Невміння знайти способи діалогу із людьми, які є цінними. Зовнішній конфлікт - це небажання соціального оточення приймати людину, або неспроможність оточенення підтримати людину. 

Суїцидальні думки можуть бути спровоковані декількома стрес-факторами: обмеження можливості спілкування з рідними, конфлікт на роботі, борги. Буває багато випадків, в яких людина не бачить майбутнього через різкі випадки зміни соціальної обстановки. До прикладу, якщо людина мала стабільну роботу, але втратила її.

Які ознаки самогубства

Пригнічений стан людини, неохайність до себе, відсторонення від улюблених справ, зловживання алкоголем, психотропними речовинами, різке зниження повсякденної активності, демонстративні спроби суїцидів, пошук, придбання знарядь для самогубства та інше. Різні вчинки, якими людина може прощатись із близькими: передає цінні речі, залишає записки. 

В такому випадку для людини цінним буде спілкування із рідними та їх підтримка. Варто сказати, що ви допоможете знайти вихід та зорієнтувати людину на тих речах та моментах, які вона любить.   Важливо багато гооворити з людиною в позитивному руслі. Пояснити, що будь-які ситуації є тимчасовими в світі. 

Гарячі лінії для допомоги 

СЛУЖБА МЕДИКО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ГОСТРИХ КРИЗОВИХ СТАНІВ:

 044 456 17 02

 044 456 17 25

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман

    "Внутрішній конфлікт - це нездатність людини знаходити способи подолання труднощів." - Якесь примітивне фомулювання! Стрес і депресія така сама хвороба як і інші. Ми же не кажемо, що ти не здатний самовилікуватись, ми кажемо звертатись до лікаря...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up