На Миколая засяяли вогні ялинки на бульварі Данила Галицького (фото)

На Миколая засяяли вогні ялинки на бульварі Данила Галицького (фото)

Традиційно щороку ПП «Східний масив» купує зелену красуню за власний кошт, щоб порадувати жителів мікрорайону та гостей міста. Запалюють її зазвичай синхронно із головною ялинкою у центрі Тернополя в день Святого Миколая. 

На бульварі Данила Галицького дерево встановили цього тижня, впродовж дня облаштували ілюмінацію, а у день свята Миколая вона засяяла, щоб впродовж Новорічно-Різдвяних свят радувати тернополян, повідомляє "Тернопіль житлово-комунальний".

Електрик ПП «Східний масив» пан Зеновій розповідає, що працює в підприємстві понад  тридцять років. Відтак щороку його обов’язком є облаштування ілюмінації на новорічній ялинці, яка прикрашає бульвар. Впродовж всіх тридцяти років, відзначає пан Зеновій, ялинка була різною, адже електроніка постійно змінювалася. Колись ялинку прикрашали звичайними лампочками, пофарбованими спеціальним барвником – «цапонлаком», вже через кілька років мигаючі гірлянди здавалися вершиною технічного прогресу, а зараз нікого не здивуєш різноманітними високоякісними елементами ілюмінації.

Відео дня

- Ялинку щороку ставлять саме у цьому місці на бульварі Данила Галицького, – розповідає електрик ПП «Східний масив». – Минулого року ілюмінація була зеленого кольору, цього року використовуємо блакитну. Особливо посприяла погода, тому зробили все дуже швидко. В попередні роки фактично завжди у час встановлення ялинки йшов сніг, дощ чи був сильний вітер, а на холоді дуже складно працювати із електронікою. Я дуже люблю свою роботу, але саме цей період, коли долучаюся до створення святкової атмосфери – він особливий і суттєво відрізняється від щоденної звичної роботи у житлових будинках. Величезним задоволенням для мене є щасливі оченята маленьких тернополян, які приходять до ялинки і радіють святковому миготінню. Але звертаюся до усіх з проханням: не торкайтеся до елементів ілюмінації, не намагйтеся її відірвати, зламати. Таке буває щороку, тому не раз мені доводилося на сам Новий рік чи у інші свята виходити на роботу, щоб відремонтувати пошкоджену ілюмінацію. Адже не може залишитися бульвар без святкової ялинки через зловмисників.

Тернополянам досвідчений електрик радить не заощаджувати на домашніх гірляндах, не купувати найдешевші та сумнівні, адже такі не лише швидко виходять з ладу, але й можуть спричинити пожежу.  Лише якісні гірлянди створять новорічний настрій в домі.

Однак всіх – і тих, хто вже прикрасив свою оселю, і тих, хто цього не зробив, запрошує насолодитися святковим виглядом новорічної красуні «Східного».

Читайте також Хай-тек ялинка на Чорновола: яка вона і скільки стоятиме
Головна ялинка міста: що залишилось від минулорічної
Ялинка із 4000 круасанів та печива: на Тернопільщині встановили Рекорд України
Сотні тернополян з дітьми прийшли до «зимового містечка», щоб засвітити головну ялинку (відео)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up